«Πηνελόπη» ή μία ακόμη αυταπάτη;

275

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων και οι εργαζόμενοι της Εθνικής Ασφαλιστικής, με την πιο κάτω ανακοίνωσή τους, της 21ης Νοεμβρίου, αγωνίζονται να κρατήσουν ελληνική την εταιρεία.

 

«Συνάδελφοι,

Μετά από 8 χρόνια, η Εθνική Τράπεζα βγάζει πάλι την Εθνική Ασφαλιστική στο σφυρί.

Η διαφορά από την προηγούμενη φορά είναι ότι τώρα λένε ότι αναγκάζονται να το κάνουν.

Το κωδικό όνομα του ξεπουλήματος έχει ήδη βρεθεί: «Πηνελόπη».

Οι προξενήτρες επίσης βρέθηκαν: Goldman Sachs και Morgan Stanley, τα γνωστά κοράκια των αγορών.

Ο ενδιάμεσος διαμεσολαβητής είναι η Ernst Young.

Τις επόμενες μέρες όλα τα στοιχεία της Εταιρείας θα μπουν σε ένα dataroom, όπου ο κάθε μνηστήρας θα μπορεί να τα παραλάβει και να τα ελέγξει.

Άλλη μια φορά ξαναβλέπουμε το ίδιο έργο με πρωταγωνιστές αυτούς που τους ενοχλεί η ελληνικότητα της Εταιρείας μας, αυτούς που έχουν μάθει να ξεπουλάνε ό,τι είναι ανίκανοι να αναπτύξουν.

Πού πήγαν οι δηλώσεις της Διοίκησης της ΕΤΕ για εναλλακτικές λύσεις, πού είναι οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για «έγκλημα κατά της Εθνικής οικονομίας;

Θα κινηθούν για την αποτροπή του «εγκλήματος»; Λύσεις υπάρχουν!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εργαζόμενοι καλούν για μια ακόμα φορά τον κάθε συνεργάτη, τον κάθε ασφαλιστή, τον/την κάθε ασφαλισμένο/η, τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας, που θέλει να αντισταθεί στα ξεπουλήματα εθνικού πλούτου να σταθεί στο πλάι μας.

Να σταθεί μαζί μας στον αγώνα που θα δώσουμε για να κρατήσουμε Ελληνική την Εταιρεία μας, κόντρα στους γύπες των αγορών. Γιατί πιστεύουμε ότι η Εθνική Ασφαλιστική είναι οι άνθρωποί της.

Αυτοί που εργάζονται σ’ αυτήν. Αυτοί που συνεργάζονται με μας. Οι χιλιάδες ασφαλισμένοι που έχουν εμπιστευτεί σε αυτή την Εταιρεία την ασφάλισή τους και δεν θέλουν κάποιον «επενδυτή» από την Γερμανία, τον Καναδά ή την Κίνα να διαφεντεύει τις τύχες τους.

Για όλους εμάς, ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται!

Ξεκινάμε λοιπόν!!

Συναδελφικά,

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

 

Προηγούμενο άρθροΥπάρχει άνθρωπος στην αγορά που να μην καταλογίζει ευθύνες στη ΔΕΙΑ;
Επόμενο άρθροΙσχυρά καθαρά κέρδη για τον Όμιλο Talanx στο 9μηνο