Οι πρώτοι 100 υποψήφιοι του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο μας», του Γ. Χατζηθεοδοσίου

2168
Xatzitheodioy eea

Ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριο μας», με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ανακοίνωσε τα 100 πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τις  εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΕΑ), που θα πραγματοποιηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκμβρίου 2017.

Στην ανακοίνωσή του ο συνδυασμός αναφέρει τα εξής:

«Μπροστά στα κρίσιμα ζητήματα για τους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που αποτελούν τον κορμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποφασίσαμε να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και με το συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, να προσθέσουμε ως ΕΕΑ το λιθαράκι μας στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Ανακοινώνουμε σήμερα τα πρώτα 100 ονόματα υποψηφίων που τιμούν με τη συμμετοχή τους τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριο μας» και τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, … και συνεχίζουμε.

Είναι όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι από το σύνολο των κλάδων της αγοράς, για τους οποίους δίνει και θα συνεχίσει να δίνει καθημερινά μάχη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών».

Δείτε εδώ τους υποψηφίους, μεταξύ των οποίων πολλά καταξιωμένα στελέχη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Προηγούμενο άρθροΟι Eurostatus Insurance & Qudos Hellas εντάχθηκαν στην Υπηρεσία Στατιστικής Ασφαλιστικών Εταιριών (ΥΣΑΕ)
Επόμενο άρθροΚυκλοφόρησε: Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2016-2017