Δράσεις ΕΚΕ

NP Ασφαλιστική: Στήριξη και προβολή της Βόρειας Εύβοιας

Μεγάλος Χορηγός στην αθλητική εκδήλωση «Σκυλλίας», που περιλαμβάνει τον κολυμβητικό διάπλου του Βόρειου Ευβοϊκού, θα είναι η NP Ασφαλιστική, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκδήλωση «Σκυλλίας 2018» θα διεξαχθεί  στη Λίμνη Ευβοίας το διάστημα 25-26 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΕΛΥΜΝΙΑ 2018» και είναι υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγ. Άννας.

Εκτός από τον διάπλου, η εκδήλωση περιλαμβάνει και την κατάδυση με «σκανταλόπετρα» όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, η οποία έχει εκτοξεύσει διεθνώς την προβολή της. Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά κάθε χρόνο τη διοργάνωση με τη συνεχή αποστολή κλιμακίου της Δ.Υ.Κ. ως ένδειξη απόδοσης τιμής στον πρώτο βατραχάνθρωπο στον κόσμο, τον Σκυλλία.

Η εκδήλωση «Σκυλλίας 2018» θα προβληθεί από ελληνικά (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και ξένα μέσα ενημέρωσης και θα παραβρεθούν πολιτειακοί παράγοντες, πολιτικοί και εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας, όπως χαρακτηριστικά έγινε το 2016, όταν η επίσημη έναρξη των Αγώνων έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Στήριξη της NP Aσφαλιστικής στην τοπική κοινωνία  

Η Χορηγία της NP Ασφαλιστικής στη Διοργάνωση Μαραθώνιας Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης «Σκυλλίας 2018» αποτελεί μία έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη  της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας. Παράλληλα, η NP Ασφαλιστική συνεισφέρει σταθερά στην κοινωνία της Εύβοιας με κάθε πρόσφορο τρόπο μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πρόσφατα δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, κα Ελένη Ευσταθίου, για την μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα προς την Επιτροπή Αλληλεγγύης  του Δήμου κατά τις ημέρες της εορτής του Πάσχα.

Συνέδριο για την ανάπτυξη του Β. Ευβοϊκού

Η NP Ασφαλιστική θα είναι υποστηρικτής σε κάθε εκδήλωση για την  προστασία, ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής του Β. Ευβοϊκού και στο πλαίσιο αυτό θα συνδράμει χορηγικά και στη διεξαγωγή του 1ου Συνεδρίου για τον Β. Ευβοικό που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο 2018. Το συνέδριο έχει ως στόχο την ανάδειξη και την τουριστική αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς για την οποία είναι πασίγνωστη η περιοχή.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας