Διαμεσολαβούντες

Νέος Πρόεδρος της ΠΟΑΔ ο Ηλίας Τσολάκης

Νέος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) ανέλαβε ο Σερραίος, κ. Ηλίας Τσολάκης, μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου. 

Η απόφαση πάρθηκε κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση ΠΟΑΔ, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα 13 πρωτοβάθμια σωματεία μέλη της.

Στην ίδια συνέλευση αποφασίστηκε η τροποποίηση του καταστατικού, συζητήθηκαν τα φλέγοντα θέματα αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική διαμεσολάβηση και προσδιορίστηκε το πλαίσιο των στόχων και των διεκδικήσεών της.

Ήδη, απ’ ό,τι πληροφορούμαστε, έχει κανονιστεί συνάντηση με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), προκειμένου να τεθούν μία σειρά από ζητήματα, με μείζον εκείνο του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Το νέο ΔΣ της ΠΟΑΔ

Πρόεδρος: Τσολάκης Ηλίας

Α’ Αντιπρόεδρος: Μιχαλόπουλος Παναγιώτης

B΄ Αντιπρόεδρος: Μιχαλάτος Γεράσιμος

Γεν. Γρ/τέας: Δημητριάδη-Βιλτανιώτη Μαρία

Αναπλ. Γεν. Γρ/τέας: Μουντάκης Δημήτριος

Ταμίας: Κρέτσης Δημήτριος

Αναπλ. Ταμίας: Σπαθής Ευάγγελος

Μέλη: Ζόμπολας Νίκος, Σκιτζής Δημήτριος

Ο κ. Τσολάκης, με αφορμή την εκλογή του δήλωσε: «Ο ρόλος του προέδρου της μοναδικής Ομοσπονδίας που εκπροσωπεί όλη τη διαμεσολάβηση είναι τιμή και δέσμευση για μένα, ώστε να βάλω ένα ακόμη λιθαράκι σε αυτόν τον μοναδικό ζωντανό οργανισμό. Να βάλω το στίγμα μου στα οράματα των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η μοναδική μου πλέον έννοια θα είναι η λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο μας. Σκοπός μου θα είναι η διεύρυνση της μοναδικής Ομοσπονδίας πανελλαδικά, με βοηθούς όλους τους άξιους συναδέλφους μου».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας