Ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά σεμινάρια IUMI με Πιστοποίηση CPD

787
marine cargo

Τα ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία διοργανώνει η Διεθνής Ένωση Θαλάσσιων Ασφαλίσεων (IUMI) από το 2019, έλαβαν την πιστοποίηση «Continuing Professional Development» (CPD), σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε στα μέλη της η ΕΑΕΕ.

Η πιστοποίηση αυτή δίδεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης επαγγελματιών που στοχεύουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους. Το γεγονός αυτό αποτελεί επίτευγμα της IUMI και αναγνώριση ότι δημιούργησε δύο σεμινάρια που προσφέρουν αξιόλογη επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα των θαλασσασφαλίσεων.

Τα σεμινάρια αυτά περιλαμβάνουν 30 ώρες για την Ασφάλιση Πλοίων/Σκαφών (Hull) και 23 ώρες για την ασφάλιση μεταφερόμενων εμπορευμάτων (Cargo).

Οι εκπαιδευόμενοι μετά την ολοκλήρωση των διαδικτυακών μαθημάτων μπορούν να λάβουν το πιστοποιητικό και να ζητήσουν περαιτέρω διαπίστευση από τα εθνικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το σχετικό βίντεο:


και να επισκεφθούν την εκπαιδευτική ιστοσελίδα της IUMI στον σύνδεσμο:
https://iumi.com/education/online-tutorials

Τα δίδακτρα για το σεμινάριο για το Hull είναι 650,00 EUR (χωρίς ΦΠΑ) για τα μέλη της IUMI, ενώ για το Cargo είναι 550,00 EUR (χωρίς ΦΠΑ) για τα μέλη της IUMI.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΔιπλή διάκριση για την ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2021
Επόμενο άρθροΝέος Πρόεδρος της ΠΟΑΔ ο Ηλίας Τσολάκης