Διαμεσολαβούντες

Με μεγάλη συμμετοχή η Γενική Συνέλευση της ΠΟΑΔ

Με μεγάλη συμμετοχή, από τους εκπροσώπους των Σωματείων που την απαρτίζουν, πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΟΑΔ και υπογράφουν ο Πρόεδρος, κ. Ηλίας Τσολάκης, και η Γενική Γραμματέας, κα Μαρία Δημητριάδη, αναφέρεται σχετικά:

Από την αρχή της διαδικασίας υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους εκπροσώπους των Σωματείων που απαρτίζουν την ΠΟΑΔ με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό, αποδεικνύοντας στην πράξη τόσο την ενότητα του κλάδου όσο και τη συστράτευση δυνάμεων γύρω από την Ομοσπονδία.

Το γεγονός ότι το Δ.Σ. επέλεξε την δεδομένη χρονική στιγμή να αποκεντρώσει τη σημαντικότερη δημοκρατική διαδικασία ενός συνδικαλιστικού οργάνου εκτός της έδρας της, όχι μόνο έδωσε το στίγμα του νέου κύκλου εξωστρέφειας της ΠΟΑΔ αλλά ταυτόχρονα ενθουσίασε τους συμμετέχοντες της ενώπιων των οποίων δεσμεύτηκε για αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον.

Μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της Γενικής Συνέλευσης ήταν η επικύρωση εγγραφής των πέντε νέων Σωματείων (Θεσσαλονίκης, Έβρου, Ροδόπης, Μαγνησίας & Ημαθίας) που εντάχτηκαν στην ΠΟΑΔ μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση το 2019, καθώς και η ψήφιση της τροποποίησης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας που δίνει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες διεύρυνσης και εκπροσώπησης του Κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, από εκείνες που είχε μέχρι τώρα.

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακά φόρτισης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος, ανακοίνωσε ότι, για προσωπικούς λόγους, αποχωρεί από την ηγεσία της και τη θέση του Πρόεδρου αναλαμβάνει ο μέχρι τώρα Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΔ, κ. Ηλίας Τσολάκης.  Ο κ. Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εξαιρετική και παραγωγική συνεργασία και δεσμεύτηκε να παραμείνει ενεργός συμπαραστάτης των προσπαθειών του νέου Προέδρου και να τον συνδράμει από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου. Στον κ. Μιχαλόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά του στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

Μετά το πέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε ανοιχτή εκδήλωση την οποία τίμησαν απευθύνοντας Χαιρετισμό οι:

  • Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, δια του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Υποδομών, κ. Πάρη Μπίλλια.
  • Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Ζορπίδης, δια της Α΄ Αντιπροέδρου κ. Χρυσάνθης Γεωργιάδου – Γρανούζη.
  • Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης δια του Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Δ.Ε. του Επιμελητήριου και Αν. Γεν. Γραμματέα της ΠΟΑΔ, κ. Δημήτρη Μουντάκη.
  • Ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων της Δ.Ε. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,  κ. Κυριάκος Μερελής.
  • Ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, στον οποίον απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, για την προσφορά του πυροσβεστικού σώματος στην κοινωνία των πολιτών.
  • Η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κα  Μαργαρίτα Αντωνάκη.
  • Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών ΣΔΑΕ, κ. Άρης Βασιλειάδης.
  • Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων,  κα Θεοδώρα Γουργούλη.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και των Χαιρετισμών  ακολούθησε cocktail στο  Roof    Garden

του Ξενοδοχείου.

Κλείνοντας, το ΔΣ της ΠΟΑΔ ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας