Διαμεσολαβούντες

Νέοι πιστοποιημένοι Financial Planners EFICERT

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος σπουδών με 14 νέους πιστοποιημένους Financial Planners από την EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης στην Ευρώπη για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η εκπαίδευση έγινε από τον στρατηγικό συνεργάτη της HFPA, την πολυεθνική εταιρεία συμβούλων KPMG.

Οι νέοι πιστοποιημένοι Financial Planners Eficert είναι (με αλφαβητική σειρά) οι εξής:

Ασημακοπούλου Ελένη, Βαφειάδης Γιώργος, Bazan Luis, Καστανάκης Κωνσταντίνος, Κουτσουλιέρη Γεωργία, Μαυρομάτης Ευστάθιος, Νούλας Κωνσταντίνος, Μπίρης Ευάγγελος, Μπουζάνης Διαμαντής, Παρασκάκης Θρασύβουλος, Πουρλίδας Θωμάς, Σίμογλου Γεώργιος, Σταυρόπουλος Κωνσταντίνος, Συκοβάρης Δημοσθένης.

Ο αριθμός των Ελλήνων πιστοποιημένων Financial Planners EFICERT αριθμεί πλέον 44 μέλη, ενώ ο 3ος κύκλος πιστοποίησης έχει ήδη ξεκινήσει με 17 νέα μέλη HFPA, που αφού παρακολουθήσουν το εξάμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της KPMG θα υποβληθούν στις εξετάσεις πιστοποίησης της EFICERT.

Ο ρόλος ενός Financial Planner είναι σημαντικός, ιδιαίτερα στην σημερινή ελληνική κοινωνία, γιατί μπορεί ως εξειδικευμένος σύμβουλος να βοηθήσει ουσιαστικά τον πολίτη στον σχεδιασμό της ζωής του με μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας.

Ο επόμενος κύκλος πιστοποίησης αναμένεται να ξεκινήσει τον Mάρτιο 2015 (συμμετοχές έως 10/2/2015).

Όποιος ενδιαφέρεται να ενταχθεί σ’ αυτόν, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (www.hfpa.gr) ή να επικοινωνήσει στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας