Νέα Ιατρεία και Τμήματα στην Affidea Κηφισιάς

1118
Affidea

Η αιχμή της τεχνολογίας και εξειδίκευσης στην υπηρεσία του εξεταζόμενου

Η υπερσύγχρονη μονάδα υγείας της Affidea στην Κηφισιά επεκτείνεται με νέες κλινικές ειδικότητες, εμπλουτίζοντας την «φαρέτρα» της, για να προσφέρει ολοκληρωμένες και πλήρως προσβάσιμες από όλους υπηρεσίες απεικόνισης και διάγνωσης υψηλής ποιότητας στους κατοίκους των βορείων προαστίων.

Το διαγνωστικό κέντρο Affidea Κηφισιάς, σταθερό στη δέσμευσή του για παροχή υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αναπτύσσει νέα ιατρεία και τμήματα.

Η Affidea, ο μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην Ευρώπη, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, με στόχο την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων υπηρεσιών υγείας.

Με αιχμή το εξειδικευμένο της προσωπικό η Affidea Κηφισιάς συνεχίζει να επενδύει σε νέες υπηρεσίες και σε ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο κέντρο είναι πλέον διαθέσιμα τα παρακάτω ιατρεία και τμήματα:   

ΓαστρεντερολογικόΕνδοσκοπικό Τμήμα: Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν κυρίως στη διάγνωση αλλά και στη θεραπεία των  νοσημάτων του πεπτικού συστήματος, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των εξωτερικών ασθενών που πρόκειται να υποβληθούν τόσο σε γαστροσκόπηση ή κολονοσκόπηση όσο και σε γαστρεντερολογική εξέταση σαν εξωτερικό ιατρείο. Τα τελευταίου τύπου ενδοσκόπια της PENTAX αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της ψηφιακής ενδοσκόπησης παγκοσμίως και εφαρμόζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας στο Τμήμα μας.

Νευρολογικό Τμήμα: Πραγματοποιείται Ηλεκτρομυογράφημα, ως η κατεξοχήν εξέταση του Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, που ελέγχει την λειτουργία των μυών και των νευρικών κυττάρων, καθώς και Ηλεκτροεγκεφαλογράφημα, μια διαγνωστική εξέταση ανώδυνη και αναίμακτη, στην οποία καταγράφεται η ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. 

Οφθαλμολογικό Τμήμα: Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ενώ παρέχονται και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως Οπτική οξύτητα, Τονομέτρηση, Σχισμοειδής λυχνία (εξέταση κερατοειδούς, της κόρης, του φακού και τος υαλώδους του ματιού), Βυθοσκόπηση και Παχυμετρία.

Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα: Εκτός της κλινικής εξέτασης, στο ιατρείο πραγματοποιείται Ακουόγραμμα, Αφαίρεση βύσματος, Αποκατάσταση Ιλίγγου θέσης, Έλεγχος οπίσθιου Λαβυρίνθου και Τυμπανομετρία.

Παθολογικό Τμήμα: Πραγματοποιείται κλινική εξέταση με δυνατότητα συνταγογράφησης εξετάσεων.

Η Affidea, επεκτείνοντας  το σύνολο των διαγνωστικών της κέντρων στην ελληνική επικράτεια και στην περιοχή της Αττικής,  με την συγκεκριμένη μονάδα υγείας επιθυμεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Κάθε ασθενής θα έχει τη δυνατότητα, χωρίς σπατάλη χρόνου και ταλαιπωρία, να καλύψει πολλαπλά επίπεδα ιατρικής φροντίδας και να πραγματοποιήσει διαγνωστικές εξετάσεις με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος: «Στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από καινοτόμες και πλήρως προσβάσιμες από όλους υπηρεσίες υγείας. Τα προηγμένα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με το υψηλά εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται αξιόπιστες εξετάσεις και έγκυρη διάγνωση. Είναι σαφές ότι η μονάδα υγείας της Affidea στην Κηφισιά ενισχύει τη μακρόχρονη φήμη του ομίλου για αφοσίωση στην υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας, αλλά και στην εξυπηρέτηση με συνέπεια και πληρότητα».

Σχετικά με την Affidea Κηφισιάς

Η Affidea Κηφισιάς ξεκίνησε την λειτουργία της τον Μάϊο του 2017, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, με ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον προς τον εξεταζόμενο. Παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου, με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, ψηφιακές εφαρμογές πρωτοποριακές για την Ελλάδα και παράλληλα μέσω ενός καινοτόμου συστήματος διαχείρισης και αποθήκευσης των εξετάσεων μπορεί και διαμορφώνει ένα άριστα οργανωμένο αρχείο ιατρικού ιστορικού για κάθε εξεταζόμενο.

Στις υπηρεσίες του Κέντρου περιλαμβάνονται Τμήμα Μαγνητικής Τομογραφίας, Τμήμα Αξονικής Τομογραφίας με Αξονικό Τομογράφο 128 τομών, Τμήμα Μαστού με Ψηφιακή Μαστογραφία & 3D Τομοσύνθεση, Τμήμα Υπερηχοτομογραφίας, Καρδιολογικό Τμήμα, Ψηφιακό Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακός Ορθοπαντογράφος, Τμήμα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας, Τμήμα Λιπομέτρησης και Βιοπαθολογικό Εργαστήριο. Το Κέντρο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ και όλους τους ασφαλιστικούς φορείς, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε πάρκινγκ, το οποίο βρίσκεται πίσω από το διαγνωστικό Κέντρο.

Προηγούμενο άρθροΑπό την Allianz στην Generali το Ομαδικό της CSL Behring
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και ΕΕΑ