Από την Allianz στην Generali το Ομαδικό της CSL Behring

888

 

Από την Allianz στην Generali μεταβιβάζεται το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των υπαλλήλων της «CSL Behring Ελλάς Φαρμακευτική ΕΠΕ» και η Τράπεζα της Ελλάδος, με ανακοίνωσή της στις 11/6/2020, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Ειδικότερα, η Τράπεζα της Ελλάδος στην ανακοίνωσή της αναφέρει «ότι, σε εφαρμογή της περίπτωσης β’ της παραγράφου 7 του άρθρου 28 του ν. 4364/2016, δημοσιεύεται ανακοίνωση της ανώνυμης ασφαλιστικής επιχείρησης με την επωνυμία «ALLIANZ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» για τη μεταβίβαση του Ομαδικού Συμβολαίου Διαχείρισης Κεφαλαίου με αριθμό 00009264 που αφορά στο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα των υπαλλήλων της «CSL BEHRING ΕΛΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ» προς την ανώνυμη ασφαλιστική επιχείρηση με την επωνυμία «GENERALI HELLAS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

»Ο χρόνος υποβολής ενστάσεων από τους ενδιαφερομένους αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου 2020. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 21, 10250 Αθήνα, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]».

Ολόκληρη η ανακοίνωση στον ιστότοπο της ΤτΕ.

Προηγούμενο άρθροΝέο πρόγραμμα ασφάλισης αλλοδαπών από τη Eurolife FFH
Επόμενο άρθροΝέα Ιατρεία και Τμήματα στην Affidea Κηφισιάς