Νέα Δομή στις Direct ασφαλίσεις της Allianz

1152
Allianz

Ο Bart Schlatmann ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου Διευθύνων Σύμβουλος των direct εργασιών της Allianz στην Ευρώπη.

Ο κ. Schlatmann, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε εταιρικούς μετασχηματισμούς, εντάσσεται στην Allianz από τη Sberbank της Ρωσίας, όπου διετέλεσε Chief Transformation Officer, υπεύθυνος για την ψηφιακή αναδιάρθρωση των υπηρεσιών πελατών. Πριν από αυτό, εργάστηκε στον όμιλο ING για 22 χρόνια, έχοντας περάσει τα τελευταία 10 χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος της ING Ολλανδίας.

Θα αναφέρεται στον Ivan de la Sota, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και επικεφαλής της υπηρεσίας μετασχηματισμού της Allianz SE.

Στην Allianz, ο κ. Schlatmann θα αναλάβει την εδραίωση των Direct δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός νέου πανευρωπαϊκού φορέα που θα συγκεντρώνει τις direct ασφαλίσεις του ομίλου, ξεκινώντας από τις direct ασφαλίσεις στη Γερμανία (AllSecur DE), τις Κάτω Χώρες (AllSecur NL) , την Ιταλία (Genialloyd) και την Ισπανία (Fenix ​​Directo).

«Είμαι ενθουσιασμένος που εντάχθηκα  στην Allianz, μια ομάδα που μετασχηματίζεται για να κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εύκολα και κατανοητά για τους πελάτες μας. Ανυπομονώ να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στην αναμόρφωση των οργανωτικών δομών του Direct business στην Ευρώπη,  στην ενδυνάμωση των εργαζομένων, την αύξηση της παραγωγικότητας και την προσαρμογή μας στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας », δήλωσε ο Bart Schlatmann.

Προηγούμενο άρθροΝέα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων «Business» από την Interamerican
Επόμενο άρθροΌχι στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις Insurtech