Μήνυμα πρόληψης από τον Δημήτρη Παπανικολάου και τον Όμιλο Affidea

241

Η Affidea γιορτάζει την ημέρα του άνδρα και τιμά τα θετικά ανδρικά πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Δημήτρης Παπανικολάου, σπουδαίος, παλαίμαχος, διεθνής καλαθοσφαιριστής αλλά και προπονητής, τόσο στα κλιμάκια της Εθνικής όσο και στην ανδρική ομάδα, επισκέφτηκε το διαγνωστικό κέντρο Affidea Central και συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό για καθημερινά θέματα υγείας που απασχολούν τους άνδρες.

Ο κ. Δημήτρης Παπανικολάου, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Affidea, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί από τον Επιστημονικό Διευθυντή, αγγειολόγο-ακτινολόγο, κ. Νικόλαο Λιάση, στην πρότυπη κάθετη μονάδα καρδιαγγειακής απεικόνισης, όπου έκανε τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο συμπεριλαμβανομένου stress echo με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας ύπτιου εργομετρικού ποδηλάτου. Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε ειδικές εξετάσεις προστάτη, μέτρηση οστικής πυκνότητας και λιπομέτρηση, καθώς και στο βασικό αιματολογικό check up, εξετάσεις οι οποίες θεωρούνται κρίσιμες για τη διατήρηση της υγείας, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη σοβαρών νοσημάτων. Επίσης, οι δύο άνδρες συζήτησαν τρόπους παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών για άτομα στο φάσμα του αυτισμού.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανδρών, 19 Νοεμβρίου, ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea επισημαίνει «τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και παρέχει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, βασικό Check up και Καρδιολογικό έλεγχο, σε προνομιακή τιμή για όλο τον Νοέμβριο. Για τις εξετάσεις δεν απαιτείται παραπεμπτικό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που σας εξυπηρετεί και να προγραμματίσετε το ραντεβού σας, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΙΑΣ: Νέα Προγράμματα Επανεκπαίδευσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών
Επόμενο άρθροΕσωστρέφεια και αθέμιτος ανταγωνισμός παιδεύουν ακόμα τους διαμεσολαβούντες