Οικονομικά Μεγέθη

Μινέττα Ασφαλιστική: Στα €67 εκατ. η συνολική παραγωγή το 2023

H Μινέττα Ασφαλιστική, για ακόμη ένα έτος, το 2023, πέτυχε τη συνέχιση της ανοδικής της πορείας. Η συνολική παραγωγή της Εταιρείας παρουσιάστηκε αυξημένη περί το 10% και ανήλθε στα €67 εκατ.

Στα επιμέρους αποτελέσματα των παραγωγικών στοιχείων, τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα κατέγραψαν αύξηση το 2023:

  • Στον Κλάδο Περιουσίας κατά 31,7%, 
  • Στον Κλάδο Αστικής Ευθύνης κατά 40,7%,
  • Και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας κατά 23,5%.

Όπως σημειώνεται στι δελτίο Τύπου, οι παραπάνω αυξήσεις σημειώθηκαν σε συνδυασμό με τη διατήρηση της ισχυρής δυναμικής της ΜΙΝΕΤΤΑ στον Κλάδο Αυτοκινήτου, όπου το πελατολόγιο αυξήθηκε σε ποσοστό που υπερέβη το 10%.

Σημειώνεται ότι, σε συνέχεια της διαχρονικής στόχευσης της Εταιρείας για άμεση και δίκαιη αποζημίωση, το σύνολο των πληρωθεισών αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους για το 2023 ήταν €30,6 εκατ.

Το 2023 αποτέλεσε μια χρονιά ορόσημο για τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, καθώς συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Η επέτειος αυτή σηματοδοτήθηκε από το λανσάρισμα του νέου λογοτύπου και της νέας εταιρικής εικόνας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ανανέωση όλου του υλικού και των ψηφιακών συστημάτων της Εταιρείας.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική εισέρχεται στην 6η δεκαετία της λειτουργίας της με θετικά αποτελέσματα, ισχυρή κεφαλαιακή βάση και φερεγγυότητα, συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στον Ασφαλιστικό Κλάδο και διατηρώντας ως βασική της προτεραιότητα την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας