Εταιρείες

Μινέττα Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων για το δίκτυο συνεργατών

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ολοκλήρωσε με επιτυχία τη σειρά των ημερίδων για το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, που συνεργάζονται με την Εταιρεία, πραγματοποιώντας δύο ακόμη εκπαιδευτικές συναντήσεις στην Αθήνα, στις 27 Νοεμβρίου και στις 4 Δεκεμβρίου, με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ».

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο των ημερίδων, οι συνεργαζόμενοι διαμεσολαβητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εκ’ των δύο σεμιναρίων με τις εξής θεματικές:

  1. «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας». Εισηγητής ήταν ο καθηγητής κ. Γιάννης Πολλάλης, Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτής και διευθυντής του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab)
  2. «Digital Transformation & Marketing: New Concepts». Eισηγητής ήταν ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος, εγκεκριμένος καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας
Μινέττα Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων για το δίκτυο συνεργατών

Στις ημερίδες παρουσιάστηκαν, επίσης, θέματα που απασχολούν τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές στην επαγγελματική τους καθημερινότητα από στελέχη της Εταιρείας, τους κ.κ. Φώτη Ζέρβα, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκο Κοντοβουνήσιο, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων (εκτός αυτοκινήτου), και Βασίλη Νιάρχο, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας.

Συμμετείχαν, επίσης, ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος, και η κα Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων. Παρόντες ήταν και στελέχη από τα Τμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Εταιρείας.

Μινέττα Ασφαλιστική: Ολοκληρώθηκε η σειρά εκπαιδευτικών ημερίδων για το δίκτυο συνεργατών

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, με τη συμμετοχή των έμπειρων στελεχών της, αλλά και τη συνεργασία αναγνωρισμένων εισηγητών, ολοκλήρωσε αυτόν τον κύκλο των 4 εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, στα οποία περί τους 450 συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ώστε να αξιοποιήσουν τις καινοτόμες και διαρκώς ανανεούμενες ψηφιακές διαδικασίες, που πλαισιώνουν την καθημερινή τους παραγωγική διαδικασία.

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να ενισχύει το δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προσφέροντας πολύπλευρη υποστήριξη σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς τους.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας