Μικρά και Μεγάλα Κέρδη για την Εθνική Ασφαλιστική

310

από την Επιθεώρηση Κελεσίδη μέχρι το σύνολο της Εταιρείας

700.000 ευρώ σε ασφάλιστρα Ζωής και 300.000 σε ασφάλιστρα Γενικών κλάδων συνεισέφερε στην Εθνική Ασφαλιστική η Επιθεώρηση Δημήτρη Κελεσίδη το 2013, ενώ ο αριθμός νέων ασφαλισμένων της ανήλθε σε 1.400.

Η Επιθεώρηση, με παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά 32 χρόνων, βράβευσε χθες τα παραγωγικότερα μέλη της, παρουσία εκπροσώπων της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, των κ.κ. Η. Δασκαλόπουλου, Αν. Γεν. Δ/ντή, Κ. Κουγιουμουμτζή, Δ/ντή Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής, Ν. Στρατηγάκη, Δ/ντή Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων, και του Νέου Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Γ. Ζαφείρη, καθώς και στελεχών από τους κλάδους της Εταιρείας. 

Στη διάρκεια των βραβεύσεων ο κ. Δ. Κελεσίδης αναφέρθηκε στο ευρύτατο πελατολόγιο της Επιθεώρησής του, που αριθμεί σήμερα 14.000 πελάτες, ενώ τόνισε ότι οι νέες ρυθμίσεις, που απασχολούν την αγορά στο σύνολό της, δεν προβληματίζουν τους συνεργάτες του, καθώς το νέο πλαίσιο ήταν ήδη λειτουργικός κανόνας γι’ αυτούς.

«Συνεχίστε να προσφέρετε υπηρεσίες βάσει αναγκών, να είστε ειλικρινείς και να εμπιστεύεστε τις ικανότητές σας», ήταν τα λόγια του προς τους συνεργάτες της Επιθεώρησης, πριν ανακοινώσει τους παραγωγικούς στόχους του 2014: 1 εκατ. ευρώ σε ασφάλιστρα Ζωής και 500 χιλ. ευρώ σε ασφάλιστρα Γενικών κλάδων. 

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Κ. Κουγιουμουμτζής μίλησε για τη σημαντικότερη ίσως παράμετρο της ιδιωτικής ασφάλισης, που αγγίζει σήμερα την καθημερινότητα των ασφαλισμένων και αποτελεί το ισχυρότερο επιχείρημα για τους ασφαλιστές: περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ ήταν η αξία των συμβολαίων της Επιθεώρησης Δ. Κελεσίδη, τα οποία έφτασαν στη λήξη τους το περασμένο έτος και τα χρήματα αυτά ενίσχυσαν με ρευστότητα τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Πολύ σημαντικές ήταν οι εξαγγελίες του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Γ. Ζαφείρη, για Νέο Κανονισμό Πωλήσεων, Νέα προϊόντα και νέα κίνητρα για τους ασφαλιστές του δικτύου.

 Ο κ. Η. Δασκαλόπουλος συνεχάρη τους ανθρώπους της Επιθεώρησης Κελεσίδη για τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα και, αν και δεσμεύεται ως διοίκηση από την επικείμενη επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής, μίλησε για τριψήφιο αριθμό κερδών το 2013.

Προηγούμενο άρθροΗ συνεισφορά της ΤτΕ στην ασφαλιστική αγορά
Επόμενο άρθροΑσφαλιστές και κλινικάρχες