ΜetLife: Διψήφια αύξηση κερδοφορίας για το πρώτο οκτάμηνο 2016

3250

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα του πρώτου οκταμήνου του 2016 για τη ΜetLife, καθώς:

  • η νέα ετησιοποιημένη παραγωγή αυξήθηκε κατά 5%, φτάνοντας τα 17 εκατομμύρια ευρώ
  • τα συνολικά εισπραχθέντα ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 8% και έφτασαν τα 163 εκατομμύρια ευρώ, ενώ
  • η κερδοφορία αυξήθηκε κατά 14% στα 12.300.000 ευρώ.  

«Η ΜetLife, έχοντας μελετήσει τις προκλήσεις, σχεδίασε έγκαιρα τη στρατηγική της και προετοίμασε και εφοδίασε τους ανθρώπους της σωστά, ώστε να είσαι σε θέση να προχωρούν με ασφάλεια στο δρόμο της ανάπτυξης. Παράλληλα συνεχίζει να βελτιώνει την ανταγωνιστικότητά της αξιοποιώντας την τεχνολογία, ελέγχοντας το κόστος, ανασχεδιάζοντας τις διαδικασίες της και επενδύοντας στους ανθρώπους της, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερη αξιοπιστία και προστασία προς τους πελάτες της.

Η παραπάνω στρατηγική έφερε τα εξαιρετικά αποτελέσματα του πρώτου οκταμήνου του 2016, επιβεβαιώνοντας ότι η MetLife δημιουργεί αξίες για τον καταναλωτή, τους ανθρώπους και μετόχους της», επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος της MetLife, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, δήλωσε σχετικά: «Οι στρατηγικές επιλογές μας δικαιώθηκαν και συνεχίζουμε δυναμικά και για το 2017 με προτεραιότητα τη συνέχιση της άριστης εξυπηρέτησης των χιλιάδων πελατών μας. Οι βασικοί άξονες της στρατηγικής μας αναφορικά με τα δίκτυα διανομής των υπηρεσιών μας και τα ασφαλιστικά προγράμματα παραμένουν σταθεροί. Ταυτόχρονα, όμως, με την ευελιξία που μας διακρίνει είμαστε έτοιμοι για τις απαραίτητες τακτικές προσαρμογές σε ένα περιβάλλον που μεταβάλλεται συνεχώς, γεγονός το οποίο μας διαφοροποιεί και μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε και να ηγούμαστε των εξελίξεων».

Προηγούμενο άρθροΗ Interamerican τιμά τους Έλληνες Ολυμπιονίκες
Επόμενο άρθροΑΧΑ: Επίκεντρο η εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της