Εταιρείες

MetLife Alico: Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών 2013

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την MetLife Alico τα ονόματα των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων, οι οποίοι συγκαταλέγονται στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Εταιρείας για το 2013 (Δείτε εδώ).

Η MetLife Alico έχει καθιερώσει τον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών εδώ και  3 δεκαετίες. Αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, οι οποίοι με το έργο τους έχουν κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην Εταιρεία, ενώ αναγνωρίζονται ευρύτερα και από ολόκληρη την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

H συμμετοχή στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών καθορίζεται από μια σειρά από σημαντικά ποιοτικά κριτήρια, όπως ο υψηλός δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων και η άμεμπτη επαγγελματική σταδιοδρομία του μέλους, σε συνδυασμό με τα  παραγωγικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Σε μήνυμά του, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Agency Director Ελλάδας της MetLife Alico, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Στον ασφαλιστικό σύμβουλο που είναι μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών, όλοι μας αναγνωρίζουμε τον ασφαλιστή Ζωής που είναι σωστά καταρτισμένος και ανταποκρίνεται υπεύθυνα και αποτελεσματικά στις ολοένα αυξανόμενες ασφαλιστικές ανάγκες της αγοράς.

Λαμβάνοντας, δε, υπόψη, το ιδιαίτερα αυτό απαιτητικό περιβάλλον στο οποίο επιχειρούμε, τα Μέλη του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών επιβεβαιώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι η δική μας επαγγελματική συμπεριφορά είναι αυτή που κυρίως διαμορφώνει τα αποτελέσματά μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας