Εταιρείες

International Life: Νέο πλαίσιο ανάπτυξης Πρακτόρων και Μεσιτών στην Κρήτη

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Συνάντηση Πρακτόρων & Μεσιτών της International Life, στις 7 Οκτωβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Aquila Atlantis, στo Ηράκλειο Κρήτης, με βασικό θέμα: «Νέο πλαίσιο ανάπτυξης Πρακτόρων & Μεσιτών στην Κρήτη».

Η εκδήλωση είχε σαν στόχο την ενημέρωση των συνεργατών για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς καθώς και τις σύγχρονες υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρει η εταιρία για την εξέλιξη των δικτύων της.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Group CEO της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, ο Deputy CEO κ. Γιώργος Μαυρέλης, καθώς και οι κ.κ. Κωνσταντίνος Βακίδης, Director General Agents & Brokers, και Μανώλης Αγγελάκης, Regional Manager Κρήτης & Νήσων, ενώ περισσότεροι από 80 πράκτορες και μεσίτες έδωσαν το «παρών».

Ο κ. Μ. Αγγελάκης καλωσόρισε τους συνεργάτες και τα στελέχη της εταιρείας, και έδωσε τη σκυτάλη στον κ. Γ. Μπράβο ο οποίος, κάνοντας μια ανασκόπηση της πορείας της εταιρείας, αναφέρθηκε στις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχει η International Life  στους συνεργάτες της, μέσω νέων διαδικασιών και προϊόντων, της υψηλής τεχνολογίας, της πολιτικής αμοιβών αλλά και του νέου τρόπου διοίκησής της.         

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Γ. Μαυρέλης, ο οποίος παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας, κάνοντας αναφορά στις νέες καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες ‘be’ (be happy, be smart, be open, be4business), καθώς και στις υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες που προσφέρει πλέον στους συνεργάτες της, για την πλήρη υποστήριξή τους, στοιχεία που την καθιστούν πρωτοπόρο και τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό. Ο κ. Μαυρέλης αναφέρθηκε, επίσης, εκτενώς στις στρατηγικές και στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας αλλά και των δικτύων της το 2016, με διείσδυση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες με καινοτομική προσέγγιση.

Ο κ. Κ. Βακίδης κάνοντας αναφορά στις νέες υπηρεσίες στις οποίες προχωρά η εταιρεία, τόνισε ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την ασφάλιση αυτοκινήτου, οι οποίες  στοχεύουν στην πλήρη & ολοκληρωμένη κάλυψη του πελάτη. Αναφέρθηκε τέλος στον κανονισμό πωλήσεων και την πολιτική αμοιβών, ανακοινώνοντας παράλληλα στους συνεργάτες, τον νέο προορισμό του Διαγωνισμού Πωλήσεων, παρακινώντας τους συμμετέχοντες, με τις επιδόσεις τους να κερδίσουν μια θέση στο ταξίδι  στο Όσλο.

Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στη σημαντική ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά της Κρήτης τα τελευταία χρόνια, καθώς και στις ευκαιρίες και στην προοπτική της  περαιτέρω εξέλιξής της.

{gallery}EKDILOSEIS_2/international-Kriti-15{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας