Ταξίδια

Interamerican: Ταξίδι επιβράβευσης στη Νέα Υόρκη για τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της

Στη μητροπολιτική Νέα Υόρκη ταξίδεψαν φέτος οι επιτυχόντες συνεργάτες του διαγωνισμού πωλήσεων 2021 της Interamerican.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρέια, οι 87 συμμετέχοντες, που διακρίθηκαν με βάση την παραγωγή τους το περασμένο έτος, είχαν την ευκαιρία, από τις 15-20 Μαΐου, να απολαύσουν μαζί με τα στελέχη της Interamerican που τους συνόδεψαν, την πολυπληθέστερη πόλη των Η.Π.Α., την πόλη με τους περισσότερους ουρανοξύστες στον κόσμο. Να βρεθούν στην πόλη που χτυπάει η καρδιά της παγκόσμιας οικονομίας, της τέχνης και της διασκέδασης.

To πλούσιο πρόγραμμα περιελάμβανε περίπατο στο Manhattan, επίσκεψη στο νησί Έλις, στο Άγαλμα της Ελευθερίας, στη βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, άλλα και κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson με εμβληματική θέα τη Νέα Υόρκη by night, ζωντανή μουσική και δείπνο.

Επίσης, εκτός του ενδιαφέροντος προγράμματος και των διάφορων πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι συνεργάτες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διαδοχικές συναντήσεις με τα διοικητικά στελέχη και να συζητήσουν ευρύτερα θέματα πωλήσεων και ανάπτυξης, αλλά κυρίως πώς θα γίνει η ζωή των πελατών που τους εμπιστεύτηκαν ακόμα ασφαλέστερη και καλύτερη.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκαν τα διοικητικά στελέχη, κ. Τάσος Ηλιακόπουλος – Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Μανώλης Κούτης – Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος – Sales Operations manager και άλλα διοικητικά στελέχη της Εταιρείας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας