Εταιρείες

Interamerican: Συνάντηση με το δίκτυο Agency Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος

Η Interamerican οργάνωσε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, με ιδιαίτερη επιτυχία ως προς το “κλίμα“ που επικράτησε, συνάντηση διοικητικών στελεχών με το δυναμικό της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος του Δικτύου Agency, στα γραφεία της Θεσσαλονίκης στην Πυλαία.

Κατά την εθιμική κοπή της πίτας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κώτσαλος τόνισε την εξαιρετική κερδοφορία της εταιρείας κατά το 2015 –που οφείλεται και στα πολύ καλά λειτουργικά κέρδη- παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, καθώς και την απόλυτη ετοιμότητα της για το Solvency II, στοιχεία που δημιουργούν ανταγωνιστικά τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Interamerican.

Ειδικότερα στις πωλήσεις, όπως υπογράμμισε ο Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών Γιάννης Καντώρος, η εταιρεία ανοίγει τον ορίζοντα στους συνεργάτες του Agency με τον νέο κανονισμό πωλήσεων τριετούς διάρκειας, που βασίζεται στην αναπτυξιακή λογική του σχεδίου “Genesis” και δίνει έμφαση ανάπτυξης σε γεωγραφικές περιοχές στρατηγικά επιλεγμένες, με τη Βόρειο Ελλάδα στη πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα θετική ήταν και η ατμόσφαιρα της βραδινής εκδήλωσης που οργάνωσε η εταιρεία, με δείπνο στο οποίο παρευρέθηκαν, εκτός των συνεργατών του Δικτύου Agency, αρκετοί συνεργαζόμενοι brokers, φίλοι και μεγάλοι πελάτες, ενώ τιμήθηκαν από την Interamerican με πλακέτες η εταιρεία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία και η εταιρεία “Μπάρμπα Στάθης” για την αναπτυξιακή πορεία της και την καινοτομία.

Φωτογραφίες:

1. Στιγμιότυπο από την εκδήλωση κοπής πίτας

2. Από αριστερά προς δεξιά: Ο κ. Γ. Ρούντος, Διευθυντής Δημοσιών Σχέσεων & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο κ. Κ. Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας «Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης», ο κ. Α. Τζήκας, Πρόεδρος εταιρείας «Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης», και ο κ. Γ. Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου Interamerican.

3. Στιγμιότυπο από τη βραδινή εκδήλωση.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας