Προϊόντα

Interamerican: Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας

Interamerican: Νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας

Η Interamerican αναβαθμίζει τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας και προσφέρει τρία νέα προϊόντα, με εμπλουτισμένη σύνθεση καλύψεων, εξασφαλίζοντας μοναδικά πλεονεκτήματα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, μέσα από τις νέες επιλογές ασφάλισης κατοικίας, οι ασφαλισμένοι, με προσιτό κόστος, προστατεύουν την περιουσία τους τόσο από ακραία καιρικά φαινόμενα, που έχουν ενταθεί λόγω της κλιματικής κρίσης, όσο και από άλλους καθημερινούς και αστάθμητους παράγοντες. Τα ανανεωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας βασίζονται στη φιλοσοφία του Classic – Extra – Total, μια κατηγοριοποίηση που δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλεξει το πρόγραμμα και τις καλύψεις που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα που έχει.

Για παράδειγμα, το νέο πρόγραμμα “Classic” συστήνεται ως το πιο κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για τους δανειολήπτες, το “Extra”, πέρα από τις βασικές καλύψεις, εξασφαλίζει την κατοικία από κινδύνους όπως θραύση τζαμιών/καθρεπτών, καιρικά φαινόμενα, κλοπή, διαρροή/θραύση σωληνώσεων κ.α., ενώ το “Total” αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλισης αφού περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα καλύψεων και διευρυμένα όρια ευθύνης.

Τα νέα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας «Interamerican Home» διανέμονται και υποστηρίζονται από όλα τα δίκτυα πωλήσεων της εταιρείας.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας