Εταιρείες

Interamerican: €178,1 εκατ. το Κοινωνικό Προϊόν της για το 2021

Η Interamerican το 2021 παρήγαγε και διένειμε από τις δραστηριότητές της, άμεσα και έμμεσα, Κοινωνικό Προϊόν αξίας €178,1 εκατ., ποσό που αποτυπώνει τη συνεισφορά της στην οικονομία της χώρας και στην κοινωνία γενικότερα. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εταιρεία κατέβαλε σε μισθούς και παροχές προς τους εργαζόμενούς της €35,1 εκατ. και €6,6 εκατ. ως φόρο εισοδήματος, εισέφερε σε ασφαλιστικά ταμεία €10,1 εκατ., ενώ πραγματοποίησε επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό της τάξης  των €9,8 εκατ. Οι πληρωμές της σε προμηθευτές και διαμεσολαβητές ανήλθαν στα €116,3 εκατ. και η αξία που αποδόθηκε άμεσα από την Interamerican στην κοινωνία κατά το 2021, μέσα από ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας, έφθασε το ποσό των €230 χιλιάδες.

«Για την Interamerican, ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, η οικονομική ευρωστία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το υπεύθυνο επιχειρείν και τη συνεχή απόδοση αξίας στην κοινωνία. Η εταιρεία είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ένα νέο επιχειρηματικό αναπτυξιακό μοντέλο, στο οποίο θέτει σε προτεραιότητα τη σύνδεση της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης με το εταιρικό της DNA», αναφέρει η κα Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability & Stakeholders Relations Leader του Ομίλου Interamerican.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας