Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Νέο, ανανεωμένο app Ασφαλιστικός Γονέας

Δωρεάν στα ψηφιακά καταστήματα, τόσο για android όσο και για ios συσκευές, διατίθεται η νέα, ανανεωμένη εφαρμογή του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας της Ευρωπαϊκής Πίστης. 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μέσω της νέας έκδοσης της εφαρμογής, η οποία παρέχει έναν συνδυασμό μοντέρνας αισθητικής και λειτουργικής δομής, ο χρήστης μπορεί:

  • Να προσθέσει την άυλη κάρτα του για δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  • Να ενημερωθεί για το δίκτυο των 100 και πλέον επιχειρήσεων, στις οποίες μπορεί να κάνει τις αγορές του και να εξασφαλίσει την μείωση των ασφαλίστρων του.
  • Να βλέπει το ποσό επιστροφής ασφαλίστρων που του αναλογεί, καθώς και το ιστορικό των αγορών του.
  • Να πληροφορείται για την τοποθεσία κάθε καταστήματος, αλλά και για τα πλησιέστερα στην περιοχή του καταστήματα.
  • Να ενημερώνεται για τις τρέχουσες προσφορές.
  • Να προσθέσει το ειδικό widget barcode για να έχει άμεση πρόσβαση στα ποσά επιστροφής και κάλυψης.

Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται χωρίς κόστος, αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους του να διαμορφώνουν τα ασφάλιστρά τους, συγκεντρώνοντας επιστροφή από τις αγορές που πραγματοποιούν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν την οικογένειά τους.

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.550 συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας