Εταιρείες

Interamerican: Αφιερώνει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης στους ασφαλιστικούς συμβούλους της

Φέτος, η Interamerican γιορτάζει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, τιμώντας τους συνεργάτες της, οι οποίοι, μέσα από τον σπουδαίο ρόλο τους ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι, συνδράμουν σημαντικά στην εκπλήρωση της αποστολής της εταιρείας, να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, η ιδιωτική ασφάλιση συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στην κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών της ελληνικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου να αποκτά έντονα κοινωνικό χαρακτήρα. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, γνώση του αντικείμενου και άρτια κατάρτιση, το ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων που διαθέτει η Interamerican, με 32 γραφεία πωλήσεων πανελλαδικά και 912 πιστοποιημένους συνεργάτες, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ισχυρής παρουσίας της εταιρείας στον κλάδο της ασφάλισης, προσφέροντας σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες σε ιδιώτες και εταιρείες.

Έχοντας τη βαθιά πεποίθηση πως οι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τους αριθμούς και τα αποτελέσματα, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην επαγγελματική ανάπτυξη και εκπαίδευση των συνεργατών της. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η σύγχρονη υποστήριξη των ασφαλιστικών της συμβούλων με το ολοκληρωμένο «ψηφιακό γραφείο», το οποίο αλλάζει τον τρόπο δουλειάς τους και εξοικονομεί ωφέλιμο & παραγωγικό χρόνο, το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα σύστημα εκπαίδευσης Digital Learning Academy, αλλά και το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης για τη μελλοντική εξασφάλιση των συνεργατών στη μη εργάσιμη περίοδο της ζωής τους.

Για τη φετινή Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Interamerican, μέσω καμπάνιας που θα «τρέξει» στα social media, «δίνει φωνή» σε τέσσερις συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων Agency από τα γραφεία πωλήσεων της Αττικής, τους κ.κ. Έλενα Μακρυγιάννη, Φερενίκη Πούλιου, Λουκά Τουρνατζή, Αντώνη Φώσκολο, οι οποίοι αναδεικνύουν τον ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου και υπογραμμίζουν τους κρίσιμους παράγοντες που ορίζουν την επιτυχία στο συγκεκριμένο επάγγελμα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας