Η Ορίζων αναβαθμίζει τις υπηρεσίες θραύσης κρυστάλλων Αυτοκινήτου

221

Η Ορίζων Ασφαλιστική, πιστή στη δέσμευσή της για καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών της και έχοντας πάντα στο επίκεντρο την φροντίδα του πελάτη και του συνεργάτη της, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Glassdrive, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την θραύση κρυστάλλων. Η Glassdrive είναι εξειδικευμένη στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, παρέχοντας πιστοποιημένα γνήσια ανταλλακτικά.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι πελάτες της Ορίζων Α.Ε.Γ.Α θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive, που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, 45 σταθμούς Glassdrive, 15 κινητές μονάδες, καθώς και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας το σύνολο της Επικράτειας.

Η Glassdrive παρέχει για τους ασφαλισμένους της Ορίζων Ασφαλιστικής εξαιρετικές υπηρεσίες, όπως πιστοποιητικό γνησιότητας των κρυστάλλων που τοποθετεί, γραπτή εγγύηση εργασίας “εφ’ όρου ζωής” για τα υλικά και τις εργασίες αντικατάστασης των κρυστάλλων κ.λπ.

«Η παρουσία μας στον ασφαλιστικό χώρο από το 1964 είναι συνυφασμένη με την ποιοτική και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας, γεγονός που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε το μέλλον με όραμα και αισιοδοξία, στηριζόμενοι στην υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια, τις ισχυρές ανταφαλιστικές μας συνεργασίες και τις συνεχείς επενδύσεις μας στον άνθρωπο και τις νέες τεχνολογίες», τονίζει σε σχετικό δελτίο τύπου η Ορίζων Ασφαλιστική.

Προηγούμενο άρθρο2ο ειδικό σεμινάριο αντασφάλισης από το ΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροO Warren Buffett μειώνει τη συμμετοχή του στη Munich Re