Εταιρείες

Η ΝΝ Hellas Χρυσός Χορηγός στο «Spetses mini Marathon» για 5η συνεχή χρονιά

Με επιτυχία στέφθηκε η φετινή, επετειακή διοργάνωση Spetses Mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά με τη Χρυσή Χορηγία της NN Hellas, στις 9-11 Οκτωβρίου 2015 στο νησί των Σπετσών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε αγώνες  δρόμου 5, 10  και 25 χιλιομέτρων, στον κολυμβητικό αγώνα του διάπλου Σπετσών-Κόστα 3 και 5 χιλιομέτρων, στον παιδικό κολυμβητικό αγώνα 150 μέτρων, καθώς και στον παιδικό αγώνα δρόμου 500 και 1.000 μέτρων.

Στα αγωνίσματα της φετινής διοργάνωσης συμμετείχαν πάνω από 7.000 άτομα με ρεκόρ συμμετοχής στο δημοφιλές αγώνισμα των 5χλμ. τρεξίματος. Όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του θεσμού, κα Μαρίνα Κουταρέλλη, υπολογίζεται ότι, με αφορμή το γεγονός περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν το νησί και παρακολούθησαν τη διοργάνωση με ενθουσιασμό.

Οι άνθρωποι της NN Hellas έδωσαν το παρών, με την πολυπληθή παρουσία της NN Running team, η οποία αναδείχθηκε ως η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης. Τα μέλη της ομάδας  διαγωνίστηκαν σε όλα τα δρομικά και τα κολυμβητικά αγωνίσματα, δίνοντας ένα έντονο «πορτοκαλί» χρώμα στους αγώνες και μεταδίδοντας το μήνυμα του “Live Well” για υγεία, άσκηση και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Παράλληλα, και φέτος η ΝΝ Hellas, στήριξε και ενίσχυσε τους σκοπούς και το σημαντικό έργο της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Επώνυμοι «Πρεσβευτές» της Ένωσης, μεταξύ των οποίων η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου παρευρέθησαν ως προσκεκλημένοι της ΝΝ και αγωνίστηκαν με τα χρώματα της NN Running Team.

Όπως κάθε χρόνο,  οι συμμετέχοντες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΝN Hellas στην Πλατεία Ποσειδωνίου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ταξίδι 2 ατόμων και δωρεάν συμμετοχή στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ τον Απρίλιο του 2016.

Ο Christian Bohlke, Chief Marketing Officer ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η NN Hellas με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια στηρίζει το Spetses mini Marathon από το 2011 μέχρι και σήμερα, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του θεσμού ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χώρας. Θεσμοί όπως το Spetses Mini Marathon προάγουν τη φιλοσοφία“Live Well” της ΝΝ Ηellas για τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Επιπρόσθετα, η ευγενής άμιλλα, η συστηματική προετοιμασία για την επίτευξη του στόχου, αρχές που προβάλλονται μέσα από τον Αγώνα, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές, οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της εταιρείας μας».

{gallery}EKDILOSEIS_2/NN-Spetses-marathon15{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας