Η νέα καμπάνια της ΕΑΕΕ για την Ημέρα Ασφάλισης

1409

Με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης (11 Νοεμβρίου), η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εγκαινιάζει νέα διαδικτυακή καμπάνια για την αξία της πρόληψης, με κεντρικό μήνυμα «Ζήσε Ασφαλώς!».

Ως θεσμικός εκπρόσωπος της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα και έχοντας ως στρατηγικό στόχο την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης, η ΕΑΕΕ δημιούργησε μια καμπάνια που αναδεικνύει την ανάγκη αλλαγής στάσης στη ζωή μας, προασπίζοντας την υγεία, την περιουσία και την ασφάλειά μας στον δρόμο.

Η στάση ζωής που επιλέγουμε καθορίζει σε σημαντικό βαθμό τη δυνατότητά μας να ζούμε την κάθε μέρα με ασφάλεια. Τι γίνεται, όμως, όταν επιλέγουμε να στείλουμε SMS ενώ οδηγούμε, να αφήσουμε ένα κερί στο σπίτι χωρίς επίβλεψη ή να τρώμε καθημερινά junk food;

Σε αυτή τη νοοτροπία απαντά η ΕΑΕΕ, με τη νέα ψηφιακή καμπάνια που βασίζεται στην αρχή της αντίστροφης ψυχολογίας. Με το μήνυμα «Ζήσε Ασφαλώς!» η καμπάνια παρουσιάζει καταστάσεις που είναι εμφανώς επικίνδυνες, προσκαλώντας το κοινό να αλλάξει στάση ζωής  και να βάλει την πρόληψη στη ζωή του.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, δήλωσε σχετικά: «Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Ασφάλισης, θέλουμε ως ΕΑΕΕ να αναδείξουμε τον σημαντικό ρόλο που έχει η πρόληψη στη ζωή μας και να υπενθυμίσουμε ότι η ασφάλιση προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό. Με το δίπτυχο πρόληψη – ασφάλιση είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τα μικρά και μεγάλα απρόοπτα της ζωής. Σε μία χώρα όπου μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας παραμένει σημαντικά ανασφάλιστο συγκριτικά με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ο κλάδος έχει τη δυναμική, την τεχνογνωσία και την οικονομική ευρωστία να συμβάλλει καθοριστικά στην ανάγκη των πολιτών να ζήσουν τη ζωή τους με ασφάλεια».

Η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, αναφέρει: «Στην καθημερινότητά μας, όλοι κάνουμε επιλογές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Σε μία περίοδο που όλα είναι ρευστά και οι προκλήσεις είναι συνεχόμενες, η πρόληψη πρέπει να παραμείνει ψηλά στις προτεραιότητες των ανθρώπων. Αυτός είναι  ο στόχος μας με τη νέα καμπάνια. Να πείσουμε το κοινό να αλλάξει νοοτροπία

με επιλογές που δεν εκθέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του και να αναδείξουμε την ασφάλιση ως μία απόφαση που θωρακίζει τη ζωή μας απέναντι στο απρόβλεπτο».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της πρόληψης, επισκεφθείτε ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ.


Διαβάστε επίσης:

Η ΠΟΑΔ για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Interamerican: Αφιερώνει την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης στους ασφαλιστικούς συμβούλους της

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική για την Ημέρα Ασφάλισης


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΝ. Αντιμησάρης: Είναι στο DNA μας να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και να βγαίνουμε νικητές
Επόμενο άρθροΌμιλος Generali: Λειτουργικό αποτέλεσμα €4,8 δισ. το 9μηνο 2022