Διαμεσολαβούντες

Η ΠΟΑΔ για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου, με το οποίο τονίζει τη συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης στο ευ ζην και την προστασία των συμπολιτών:

Κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου εορτάζεται η ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης. Γιορτάζουν μαζί της και οι εργαζόμενοι στις ασφαλιστικές εταιρείες και τα ασφαλιστικά γραφεία που άοκνα προσπαθούν για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Ποια είναι όμως η συνεισφορά της ιδιωτικής ασφάλισης στο ευ ζην και την προστασία των συμπολιτών μας; Πως μεταφράζεται αυτή η προσφορά σε συναίσθημα;

Είναι η συγκίνηση που νοιώθει ο παππούς στην τελετή αποφοίτησης του εγγονιού του από το πανεπιστήμιο, γνωρίζοντας ότι το ιδιωτικό πρόγραμμα αποταμίευσης που είχε συνάψει για το εγγόνι του, όταν αυτό γεννήθηκε, πλήρωσε τα δίδακτρα των σπουδών του.

Είναι η σιγουριά που νοιώθει ο ασθενής, όταν λαμβάνει την επιταγή πληρωμής των νοσηλείων από τον ασφαλιστή του. Με αυτό τον τρόπο επικεντρώνεται στο πρόβλημα της υγείας του και όχι στην αποπληρωμή του χρέους του.

Είναι η ανακούφιση που νοιώθουν τα νοικοκυριά στον οικογενειακό προϋπολογισμό, γνωρίζοντας ότι ο κλάδος συνεισφέρει στην εθνική οικονομία με εκατομμύρια ευρώ σε φόρους και κοινοφελείς δραστηριότητες.

Η ιδιωτική ασφάλιση είναι ένας θεσμός που απαιτεί μία στρατιά ανθρώπων για να λειτουργήσει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες μας.

Από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μέχρι και τον αναλογιστή, από τον διαχειριστή χαρτοφυλακίου μέχρι και τους διακανονιστές ζημιών της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας, από τους ασφαλιστές μέχρι και το υπαλληλικό προσωπικό των γραφείων μας, όλοι προσφέρουν με εξειδικευμένες γνώσεις στην εύρυθμη λειτουργία αυτού του καλοκουρδισμένου ρολογιού.

Σήμερα, γιορτάζουμε όλοι όσοι εμπλεκόμαστε στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης. Δεσμευόμαστε να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι, επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, του κλάδου που υπηρετούμε και της ανύψωσης της ασφαλιστικής συνείδησης στην πατρίδα μας.

Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

Τσολάκης Ηλίας Πρόεδρος
Μουντάκης Δημήτρης Γεν. Γραμματέας


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας