Εταιρείες

Η Groupama Ασφαλιστική λανσάρει την πλατφόρμα «Group Clients Portal»

Tην online πλατφόρμα ομαδικών ασφαλίσεων «Group Clients Portal» παρουσίασε η Groupama Ασφαλιστική.

Η νέα αυτή πλατφόρμα είναι εύχρηστη και προσφέρει καθημερινά, επί 24ώρου βάσεως, μια σειρά από λύσεις προς συνεργάτες (ασφαλιστές & brokers), εταιρικούς πελάτες και ασφαλισμένους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση και να επεξεργάζονται τα στοιχεία του συμβολαίου που τους αφορούν, έχοντας ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους όλη την απαραίτητη πληροφόρηση.

Οι διαχειριστές των ομαδικών συμβολαίων (συνεργάτες και Δ/νσεις Προσωπικού) έχουν άμεση πρόσβαση σε όρους, ενημερωτικά έγγραφα, στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης της πορείας του συμβολαίου και φυσικά στα στοιχεία της ασφαλισμένης ομάδας. Πρακτικά, όλες οι εργασίες διαχείρισης του συμβολαίου προσφέρονται πλέον από την online πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας σε συνεχή βάση αμεσότητα και ευκολία.

Αντίστοιχα, οι ασφαλισμένοι έχουν πρόσβαση στο σύνολο της πληροφόρησης που τους αφορά για την ομαδική τους ασφάλιση σε ένα μόνο σημείο στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση όποτε το χρειάζονται, ακόμα και από το smartphone τους. Επιπλέον, με τη χρήση της πλατφόρμας έχουν πλέον δυνατότητα για online υποβολή αιτημάτων αποζημίωσης, χωρίς άλλες ενέργειες από μέρους τους, απλοποιώντας ακόμα περισσότερο, αλλά και επιταχύνοντας τη διαδικασία της αποζημίωσης.

Πρόκειται για ένα εργαλείο διευκόλυνσης για όλους τους εμπλεκόμενους. Η δουλειά των brokers γίνεται ακόμα πιο εύκολη, καθώς μέσω της νέας πλατφόρμας εξοικονομούν σημαντικό χρόνο αναφορικά με τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, προσφέροντας ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους.

«Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να πρωτοπορεί και να εξελίσσει διαρκώς τις διαδικασίες και τα εργαλεία της, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της συνεργασίας με τα δίκτυα διανομής της, αλλά και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών/ασφαλισμένων της», τονίζεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας