Διαμεσολαβούντες

Η Brokers Union στον Άγιο Νικόλαο με γραφείο αποκλειστικής συνεργασίας

Στο πλαίσιο ανάπτυξης και επέκτασης  των δραστηριοτήτων της Brokers Union σε όλη την Ελλάδα, πέραν των γραφείων που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σε διαφορές περιοχές,  προχώρησε πρόσφατα στη δημιουργία νέου γραφείου και στον  Άγιο Νικόλαο Κρήτης, επί της οδού Ρούσσου Καπετανάκη 9.

Στο νέο γραφείο (100τ.μ.) συστεγάστηκαν τα αποκλειστικής συνεργασίας  με την Brokers Union Ασφαλιστικά γραφεία των κ.κ Γεώργιου Σκύβαλου, Μαρίας Τσίβη, Εμμανουήλ Δεσποτάκη, Σωκράτη Μανιαδάκη συνεργάτες της επιθεώρησης του κυρίου Λεβέντη.

Εκτιμώντας την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την μακροχρόνια παρουσία των συνεργατών της στην ασφαλιστική αγορά και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Λασιθίου και ως επισφράγισμα της αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, η Brokers Union αναλαμβάνει να υποστηρίξει την υλοποίηση του σχεδίου ποιοτικής και ποσοτικής ανάπτυξης του νέου γραφείου και των συνεργατών της.

«Η ισχύς εν τη ενώσει των δυνάμεών τους θα είναι ο δρόμος για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο μέλλον», σημειώνει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας