Διαμεσολαβούντες

Η Ευαγγελία Δάγγα της Interamerican κήρυξε την έναρξη των εργασιών του Χ.Α.

Την Έναρξη των Εργασιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών είχε την ευκαιρία να κηρύξει η Team Manager της Interamerican, κα Ευαγγελία Δάγγα, στις 6 Ιουλίου 2023.

Η Εκδήλωση οργανώθηκε από την Interamerican και την Alpha Trust, ως αναγνώριση της επαγγελματικής και ποιοτικής δουλειάς της κας Δάγγα, η οποία, μεταξύ άλλων διακρίσεων, έχει βραβευτεί και ως κορυφαία ασφαλιστική σύμβουλος τον κλάδο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων από τον ΠΣΑΣ.

Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη, ευχαριστώντας «την Interamerican και την Alpha Trust που μου έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσω και από κοντά τον δυναμικό Παλμό και την ένταση της Αδρεναλίνης του Χρηματιστηρίου Αθηνών!».

Στην αίθουσα Ερμής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Έναρξη των Εργασιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή  του Διευθύνοντα Συμβούλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Κοντόπουλου, του Προέδρου της Alpha Trust, κ. Φ. Ταμβακάκη, του Δ/ντος Συμβούλου της Alpha Trust, κ. Χ. Αίσωπου, της Συντονίστριας της Interamerican, κας Μαρίας Παπαδοπούλου, του Δ/ντή Πωλήσεων της Interamerican, κ. Μ. Κούτη, του Δ/ντή Πωλήσεων ομαδικών της Interamerican, κ. Γ. Πλωμαρίτη, και αξιόλογων στελεχών της Interamerican.

Η ομιλία της κας Δάγγα στο Χρηματιστήριο

Οι τοποθετήσεις χρημάτων με Στρατηγικές μεθόδους που επιτρέπουν τη διασπορά κινδύνου, μέσα από πολλαπλές επιλογές αγορών και Επενδυτικών προϊόντων, μπορούν να προσφέρουν ασφαλέστερα και σταθερά μακροπρόθεσμες Αποδόσεις στους Επενδυτές.

Οι Συμβουλές για τοποθετήσεις σε Αμοιβαία Κεφάλαια και Επενδυτικά προϊόντα βασιζόμενα σε ασφάλιση (Unit Linked) απαιτούσαν πάντα πολύ καλή γνώση της “αγοράς”, σύνεση, επαγρύπνηση και προσεκτική επιλογή Επαγγελματιών και Αξιόπιστων Διαχειριστών!

Η συνεργασία μου με την Interamerican, τα τελευταία 30 χρόνια στο γραφείο της κυρίας Μαρίας Παπαδοπούλου, είχε στόχο πάντα την προστασία και πραγματοποίηση των οικονομικών στόχων του πελάτη μου.

Η δυνατότητα επιλογής των καλύτερων Διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Ελλάδας και όλου του κόσμου μέσα από τα προϊόντα που προσφέρει η Interamerican, συμβάλλει στην υλοποίηση των χρηματοοικονομικών προσδοκιών του επενδυτή.

Το επενδυτικό προφίλ είναι ο παράγοντας που καθορίζει το βαθμό του ρίσκου που μπορεί να αναλάβει ο ενδιαφερόμενος.

Επιπλέον, μέσω της συνεχούς επαγγελματικής διαχείρισης επιτυγχάνονται τα παρακάτω:

  • ελαχιστοποίηση του κινδύνου μέσω της διαφοροποίησης των επενδύσεων
  • επιπρόσθετη μείωση του κινδύνου μέσω της διεθνούς διαφοροποίησης
  • πρόσβαση σε επαγγελματική διαχείριση με μικρό αρχικό κεφάλαιο
  • άμεση ρευστότητα
  • τα Α.Κ. υπόκεινται σε ρυθμίσεις και εποπτεία από τις αρμόδιες χρηματοπιστωτικές αρχές. Αυτό παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους επενδυτές και ενισχύει την εμπιστοσύνη στην αγορά
  • απλουστευμένες διαδικασίες παρακολούθησης της εξέλιξης της επένδυσης. Υπάρχει καθημερινή αποτίμηση του Αμοιβαίου Κεφαλαίου. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια συνδέεται με κινδύνους και η απόδοση δεν είναι εγγυημένη.

Οι ΟΣΕΚΑ δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας