Εκδηλώσεις

H Επιθεώρηση Χρυσολόγου βράβευσε τους Κορυφαίους Συνεργάτες της

Στη Γυάλινη Αίθουσα του εμβληματικού κτηρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής έλαβε χώρα η ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου, στις 6 Ιουνίου, στη διάρκεια της οποίας έγινε ο απολογισμός της παρελθούσας χρονιάς, συζητήθηκαν οι στόχοι της χρονιάς που διανύουμε και τιμήθηκαν οι συνεργάτες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2022.

Την εκδήλωση, όπου ήταν παρόντες περίπου 150 ασφαλιστές, τίμησαν με την παρουσία τους ο CEO της Εταιρείας, κ. Robert Gauci, o Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων, κ. Αντώνης Χρηστίδης, ο Γενικός Δ/ντής, κ. Ηρακλής Δασκαλόπουλος, ο Δ/ντής κλάδου Αποζημιώσεων Ζωής και Υγείας, κ. Γεώργιος Νικολόπουλος, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Ομαδικών Ζωής, κ. Ιωάννης Χατζηκωνσταντίνου, και άλλα στελέχη των κλάδων.

Στις τοποθετήσεις τους, οι κ.κ. Gauci, Χρηστίδης και Δασκαλόπουλος αναφέρθηκαν στις ενέργειες που έκανε, κάνει και σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Εταιρεία, για να στηρίξει το έργο του Δικτύου και να αυξήσει ακόμη περισσότερο το μερίδιό της στην ασφαλιστική αγορά.

O κ. Χρήστος Χρυσολόγου, στην εναρκτήρια ομιλία του, παρέθεσε στοιχεία που καταδεικνύουν τις υψηλές παραγωγικές επιδόσεις της Επιθεώρησης που διευθύνει, όπως επιγραμματικά: Καθαρή Παραγωγή Κλάδου Ζωής: €2.413.238, Χαρτοφυλάκιο όλων των Κλάδων το 2022: €31.574.541, Εισπραχθέντα ασφάλιστρα: €35.319.235 το 2022, από €18.896.590 το 2012.

H Επιθεώρηση Χρυσολόγου βράβευσε τους Κορυφαίους Συνεργάτες της
Από αριστερά οι κ.κ.: Αντώνης Χρηστίδης, Παναγιώτης Κασιράνης, Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Χρήστος Χρυσολόγου και Robert Gauci.

Μιλώντας για το Όραμα της Επιθεώρησης, αναφέρθηκε στις παραμέτρους που το συνθέτουν, όπως: Περισσότεροι ευχαριστημένοι πελάτες, Συνεχής Αύξηση Χαρτοφυλακίου με υψηλή διατηρησιμότητα, Αύξηση προμηθειών και αμοιβών όλων των ασφαλιστών, Κερδοφόρα και δυνατά Γραφεία, Στελέχωση υψηλών προδιαγραφών, Περισσότεροι Διακεκριμένοι και Κορυφαίοι Ασφαλιστές, κ.ο.κ. Υπογράμμισε ότι οι managers της Επιθεώρησης προσπαθούν να ενδυναμώνουν τους συναδέλφους, ότι δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας και ότι η αφοσίωση, το υψηλό εργασιακό ήθος, η ομαδικότητα και η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές, η στοχοπροσήλωση και η ικανότητα να εμπνεόμαστε και να εμπνέουμε είναι παράγοντες που συντελούν στην επιτυχημένη πορεία της Επιθεώρησης.

Ο επιτυχημένος ασφαλιστής, κατά τον κ. Χρυσολόγου, αποτελεί σημείο αναφοράς και παραδειγματισμού, και διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα, τη συμπεριφορά και την προσαρμοστικότητα που επιδεικνύει.

Δύο από τις κορυφαίες στιγμές της εκδήλωσης ήταν η ομιλία ενός νέου ασφαλιστικού πράκτορα,του κ. Στέλιου Τζίτζη, μεπολλές μέχρι τώρα επιτυχίες, και η βράβευση του κ. Κώστα Χύτα (φωτό 18), για την 30χρονη προσφορά του στο επάγγελμα, στον θεσμό, στην Επιθεώρηση και στην Εταιρεία. Όλοι τον χειροκρότησαν θερμά για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της ασφαλιστικής του καριέρας. Εξίσου θερμά υποδέχτηκαν τον κ. Στέλιο Τζίτζη, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το επάγγελμα και την Επιθεώρηση και ανέπτυξε το όραμά του με απλό και καθαρό τρόπο. Στόχος του, όπως είπε, είναι να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη, πάντα ψηλότερα και πάντα να επιτυγχάνει διακρίσεις.

Η εκδήλωση, παρουσιαστής της οποίας ήταν ο κ. Γιώργος Κουνέλης, Δ/ντής Γραφείου, έκλεισε με την ανακοίνωση του φετινού ταξιδιού επιβράβευσης, με προορισμό τη Λισαβόνα, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 29/02 έως 04/03/2024.

H Επιθεώρηση Χρυσολόγου βράβευσε τους Κορυφαίους Συνεργάτες της
Η κα Ντέμη Διαμαντοπούλου και οι κ.κ. Γιώργος Κουνέλης, Robert Gauci και Χρήστος Χρυσολόγου.

Οι βραβευθέντες της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

Οι βραβευθέντες, τους οποίους παρουσίασαν τα στελέχη της Δ/νσης Πωλήσεων, κα Ντέμη Διαμαντοπούλου και κ. Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, είναι οι εξής, ανά κατηγορία βράβευσης:

Κλάδος Ζωής 2022

Δ/ντής Γραφείου: Παναγιώτης Κασιράνης (φωτο 1).

Αναπλ. Δ/ντής Γραφείου: Γιώργος Μπαϊρακτάρης (φωτο 2).

Δ/ντές ομάδας: Ηλίας Μωρογιάννης (φωτο 3), Μάριος Μπάγιας, Νίκος Βλαβιανός (φωτο 4).

Ασφαλιστικοί Πράκτορες: Ιωάννης Μπάγιας (φωτο 5), Αλεξάνδρα Παντελάρου (φωτο 6), Μάγδα Παντελάρου (φωτο 7), Έφη Αντωνοπούλου (φωτο 8), Νίκος Μαγγανάρης (φωτο 9), Σπύρος Μουρελάτος (φωτο 10), Στέλιος Τζίτζης (φωτο 11), Μαριλένα Παπαγιαννοπούλου (φωτο 12), Διονυσία Γρηγοροπούλου (φωτο 13), Πέτρος Μπελέρης (φωτο 14).

Γενικοί Κλάδοι 2022

Ασφαλιστικοί Πράκτορες: Σπύρος Μουρελάτος, Άγγελος Σιμονιάν (φωτο 15), Αλεξάνδρα Παντελάρου.

Διατηρησιμότητα 2020  

Ασφαλιστικοί Πράκτορες: Αντώνης Βολιώτης (φωτο 16), Σπύρος Μουρελάτος, Ιωάννης Μπάγιας.

Νέοι Ασφαλιστές

Για την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία το έτος 2022 βραβεύτηκαν: Ιωάννης Σταυρινός, Φώτης Χρούσης, Απόλλων Σκούτας, Ολυμπία Τσέλιγκα, Αρχοντούλα Καρακατσάνη (φωτο 17).

H Επιθεώρηση Χρυσολόγου βράβευσε τους Κορυφαίους Συνεργάτες της

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Τζίτζης: ό,τι ονειρεύομαι μπορώ να το στοχεύω!


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας