Ταξίδια

Mega Brokers: Ταξίδι στο Μαρόκο με τους συνεργάτες της

Στο Μαρόκο ταξίδεψαν οι επιτυχόντες συνεργάτες του ετήσιου διαγωνισμού της Mega Brokers, στις 9 Ιουνίου, για 5 ξεχωριστές ημέρες.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το ταξίδι στο Μαρόκο είναι σίγουρα μια εμπειρία ζωής την οποία και έζησαν οι επιτυχόντες συνεργάτες του ετήσιου διαγωνισμού της Mega Brokers. Πολύχρωμη χώρα, με μοντέρνες αλλά και μεσαιωνικές πόλεις, υπέροχους κήπους, ψηλά βουνά, αλλά και απέραντη έρημο.

Οι πρώτες δυο μέρες ήταν αφιερωμένες στην Καζαμπλάνκα, την πόλη με το εξαιρετικά εντυπωσιακό, δεύτερο μεγαλύτερο τζαμί του κόσμου όπου περιηγήθηκαν στην τεράστια λεωφόρο με τα υπερμεγέθη πεζοδρόμια με τους φοίνικες, τις πισίνες, τα μπαρ και τα μαγαζιά μπροστά από τον αφρισμένο Ατλαντικό, με τη μαγευτική θέα στον ορίζοντα που δεν τελειώνει ποτέ.

Το ταξίδι συνεχίστηκε στην πιο πολυαγαπημένη αυτοκρατορική πόλη το Μαρακές!

Οι συνεργάτες εντυπωσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή με την αρχιτεκτονική των κατακόκκινων σπιτιών του και των κόκκινων, ψηλών τειχών του με τις δεκάδες μνημειώδεις πύλες ισπανομαυριτανικής τεχνοτροπίας.

Σε μια πόλη γεμάτη κίνηση και ζωή επισκέφτηκαν τη Μεδίνα, το ιστορικό κέντρο της πόλης, την πολυσύχναστη πλατεία Djemaa el-Fna η οποία πλατεία προστατεύεται από την Ουνέσκο σαν θησαυρός πολιτιστικής κληρονομιάς με τα σουκς (παζάρια), που σχηματίζουν έναν πραγματικό λαβύρινθο. Επισκέφτηκαν τζαμιά και μαγευτικούς κήπους, όπως αυτός του Ιβ Σεν Λοράν, ανάκτορα και μουσεία.

Το ταξίδι συνεχίστηκε με μια συναρπαστική εκδρομή στην οροσειρά του Άτλαντα με τζιπ, ακολουθώντας μια διαδρομή μέσα από χαρακτηριστικά χωριά Βερβέρων με πέτρινα και πλίθινα, εγκαταλειμμένα σπιτάκια της, που στέκονται αμφιθεατρικά.

Το μοναδικό αυτό εταιρικό ταξίδι έκλεισε με το επίσημο δείπνο, σε εντυπωσιακό εστιατόριο με συνδυασμό μαροκινής κουζίνας και υπέροχης ατμόσφαιρας με συνοδεία μαροκινής μουσικής, θαυμάζοντας το χορό της κοιλιάς, αλλά και γυναίκες να χορεύουν έχοντας στο κεφάλι τους ασημένια αναμμένα κεριά.

Τους κορυφαίους συνεργάτες της MEGA, συνόδευσαν από πλευράς της Εταιρείας, ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου (Διευθύνων Σύμβουλος), ο κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου (Εμπορικός Διευθυντής).

Η Mega Brokers συγχαίρει και παράλληλα ευχαριστεί τους Συνεργάτες της για την παραγωγική τους δραστηριότητα και επιφυλάσσεται να ανακοινώσει στο ετήσιο συνέδριο βραβεύσεων που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου το ραντεβού για το επόμενο ταξίδι έκπληξη του 2023!


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας