Εταιρείες

H Allianz Ελλάδος ασφαλίζει τα μέλη του ΤΜΕΔΕ

Η Allianz Ελλάδος ανέλαβε την ασφάλιση των ενεργών μελών του ΤΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) που σήμερα ξεπερνούν τα 18.500, κατόπιν διενέργειας δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού.

Η Allianz σχεδίασε ένα εξειδικευμένο ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των τεχνικών επαγγελμάτων που ασκούν τα μέλη του ΤΜΕΔΕ. Οι ασφαλιστικές παροχές του προγράμματος μπορούν να ομαδοποιηθούν κάτω από δύο βασικούς πυλώνες, την Επαγγελματική Aστική Ευθύνη και την Ασφάλεια Ζωής και Υγείας.

Η νέα συνεργασία με το ΤΜΕΔΕ είναι στρατηγικής σημασίας για την Allianz καθώς έρχεται να επισφραγίσει την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας στις ομαδικές ασφαλίσεις.

Το 2018, οι ομαδικές ασφαλίσεις για την Allianz Ελλάδος έκλεισαν με αύξηση παραγωγής 36% συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, ενώ και το 2019 η πορεία ανάπτυξης συνεχίζεται σημειώνοντας 7,9/% αύξηση παραγωγής στο 1ο εξάμηνο συγκριτικά με το 1ο εξάμηνο του 2018.

Το πλήθος δε των νέων εργασιών, το 2018 αυξήθηκε κατά 50% σε σύγκριση με το 2017, καθώς όλο και περισσότεροι οργανισμοί κι επιχειρήσεις επενδύουν στην τεχνογνωσία, την πληρότητα των καλύψεων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης της Allianz για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας