Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική: Πραγματοποιήθηκε το πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με μεγάλη επιτυχία και σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής, στη Νέα Σμύρνη, πασχαλινό bazaar που διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το bazaar αγκάλιασαν τόσο οι εργαζόμενοι της Groupama Ασφαλιστικής όσο και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και έκαναν τις πασχαλινές τους αγορές επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δώρων, λαμπάδων και άλλων πασχαλινών δημιουργιών, στηρίζοντας έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο του Οργανισμού.

Η Groupama Ασφαλιστική στέκεται αρωγός δίπλα σε έναν Οργανισμό που καθημερινά παράγει ένα πραγματικά σπουδαίο έργο προς τα παιδιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ παράλληλα, φιλοξενώντας το φετινό πασχαλινό bazaar του Οργανισμού, μεταδίδει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Η Groupama Ασφαλιστική εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση αυτής της δράσης και στέλνει τις καλύτερες ευχές της για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία, αγάπη και χαμόγελα.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας