Διαμεσολαβούντες

ΕΣΑΠΕ: Στις 7 Ιουνίου το 11ο Συνέδριο της GAMA Global Hellas

Η Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ), στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της,  με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων και να διευρύνει, με νέα ερεθίσματα, τον ηγετικό ρόλο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και η GAMA Global Hellas, θα πραγματοποιήσουν το 11ο  Συνέδριό τους (υπό την αιγίδα της GAMA Global), με Επιφανείς Ομιλητές, την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, διαδικτυακά με Live μετάδοση από studio και Live συμμετοχή Ομιλητών από την Αμερική.

Στο επίκεντρο των εργασιών της κορυφαίας αυτής συνάντησης των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας με γενικό τίτλο,

“Lead the way”Coaching & LeadershipRecruiting & selection

θα είναι, όπως κάθε χρόνο, οι νέες τάσεις και προκλήσεις της ηγεσίας σε μία εποχή μετάβασης και μεταβλητότητας για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Το ετήσιο συνέδριο της GAMA Global Hellas είναι η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αριθμώντας πάνω από 1.000 συμμετέχοντες κάθε φορά, μιας και η παγκόσμια εμπειρία των Ομιλητών δίνουν μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όσους το παρακολουθούν.

Πρόκειται για το 11ο κατά σειρά συνέδριο,  το οποίο υποστηρίζεται από το GAMA Global’s LAMP, από την ίδρυση της GAMA Global Hellas, πάντα με την πολύτιμη υποστήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών & Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Θα ακολουθήσουν προσεχώς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές του συνεδρίου καθώς και για το κόστος συμμετοχής, αλλά και τη διαδικασία εγγραφής.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας