Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική και myZen.gr στο πλευρό της VE2 Rally Team

Ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα απαιτητικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώθηκε, προσφέροντας θέαμα και έντονες στιγμές συγκίνησης σε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις απλές και ειδικές διαδρομές του αγώνα. Η Groupama Ασφαλιστική και το online κανάλι ασφάλισης αυτοκίνητου της, myZen.gr, στάθηκαν στο πλευρό της ελληνικής VE2 Rally Team.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, με οδηγό και συνοδηγό αντίστοιχα τον Βασίλειο και τον Ιωάννη Βελάνη, η VE2 Rally Team κατάφερε να κατακτήσει την 8η θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων που συμμετείχαν στον αγώνα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους δυσκολότερους των τελευταίων ετών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες σε όλη τη χώρα και άλλαξαν άρδην τις συνθήκες του οδοστρώματος, καθιστώντας το εξαιρετικά ολισθηρό και λασπωμένο. Ωστόσο, το πλήρωμα της VE2 Rally Team κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να ανέβει στη ράμπα του τερματισμού.

Η μηχανική βλάβη, η οποία προέκυψε στο τιμόνι του οχήματος κατά τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους, δεν πτόησε τους έμπειρους οδηγούς της ομάδας, οι οποίοι επέστρεψαν δυναμικά στο τελευταίο σκέλος του αγώνα, προσφέροντας ένα μοναδικό αγωνιστικό θέαμα μέχρι τη γραμμή τερματισμού στη Λαμία, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών. Η Groupama Ασφαλιστική και το myZen.gr, υπερήφανοι υποστηρικτές της VE2 Rally Team, συγχαίρουν τους οδηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για άλλη μια φορά πως, με την κατάλληλη προετοιμασία, τα εμπόδια και οι πιο αντίξοες συνθήκες μπορούν να υπερνικηθούν.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας