Εταιρείες

Groupama Ασφαλιστική: «Χρυσός» ο πρωταθλητής Ζίου Ζίτσου, Κωνσταντίνος Μπαλάσκας

Με κορυφαίες διακρίσεις επέστρεψε ο δεκαεξάχρονος Κωνσταντίνος Μπαλάσκας, μέλος του αθλητικού συλλόγου ΤΙΤΑΝΕΣ, από το Πρωτάθλημα Νέων και Εφήβων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF), το οποίο διεξήχθη από τις 20 έως τις 26 Αυγούστου 2023 στην Αστάνα, πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο νεαρός αθλητής, του οποίου χορηγός και θερμός υποστηρικτής είναι η Groupama Ασφαλιστική, απέσπασε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Duo system Εφήβων και το ασημένιο μετάλλιο στο Duo Show Εφήβων.

Με τη στήριξη του προπονητή του, κ. Ιωάννη Μπάλλα, ο Κωνσταντίνος έχει πλέον κερδίσει 3 διαδοχικά χρυσά μετάλλια στο Duo system, σε παγκόσμια πρωταθλήματα Ζίου Ζίτσου – στην κατηγορία Παίδων το 2021 και 2022 και στην κατηγορία Εφήβων το 2023. Στη φετινή διοργάνωση, μάλιστα, η Ελλάδα ξεχώρισε ανάμεσα σε 43 χώρες και κατέκτησε την 5η θέση στη γενική κατάταξη.

Η ομάδα της Groupama Ασφαλιστικής συγχαίρει τον νεαρό πρωταθλητή Κωνσταντίνο Μπαλάσκα που, ο οποίος, με την αδιάκοπη προσπάθειά του και τις επιτυχίες του, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για τους αθλητές που τώρα βρίσκονται στο ξεκίνημά τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα μας.

Groupama Ασφαλιστική: «Χρυσός» ο πρωταθλητής Ζίου Ζίτσου, Κωνσταντίνος Μπαλάσκας

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας