Διαμεσολαβούντες

Στην Comergon ο κ. Ευάγγελος Δελινιώτης

Με ιδιαίτερη χαρά η Comergon ανακοινώνει την ένταξη, στη δύναμη των στελεχών πρώτης γραμμής της, του κ. Ευάγγελου Δελινιώτη, στον ρόλο του Partner & Director | Business Development Team.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, από τη θέση αυτή, ο κ. Δελινιώτης θα αναλάβει, ανάμεσα σε άλλα, την οργάνωση και τον συντονισμό της λειτουργίας της νέας ομάδας ανάπτυξης εργασιών της Comergon. Παράλληλα, εντασσόμενος στο ExCom της εταιρείας, θα συμβάλει από την υψηλή αυτή θέση στην συνέχιση της εξαιρετικής πορείας και στον εμπλουτισμό της διοίκησης με νέες ιδέες & πρωτοβουλίες. 

Με μία μακριά και επιτυχημένη καριέρα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο κ. Βαγγέλης Δελινιώτης έχει συμβάλει με πλούσιο έργο από θέσεις υψηλής ευθύνης σε σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες, με την πιο πρόσφατη θέση στην καριέρα του αυτήν του Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Υγείας, Σύνταξης & Bancassurance της Allianz Ελλάδος, με αρμοδιότητες underwriting, administration & sales.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα προοπτική της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στον χώρο της διαμεσολάβησης εταιρικών & πολυεθνικών κινδύνων, που μου δίνεται από την ένταξή μου στην εξαιρετική οικογένεια της Comergon. Είναι μεγάλη μου τιμή η ευκαιρία να λειτουργήσω υπό μία υψηλής εμπιστοσύνης θέση, αλλά κυρίως ως Partner, σε μία εταιρεία που τρέφω σεβασμό για τη θέση της στην αγορά και αυτοπεποίθηση για την εξαιρετική της μελλοντική πορεία», δήλωσε ο κ. Βαγγέλης Δελινιώτης.

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και αισιόδοξος για το μέλλον. Σήμερα η Comergon ανοίγει μία καινούργια σελίδα με τον Βαγγέλη ως νέο μας Partner, τον οποίο περιβάλαμε με εμπιστοσύνη, λόγω των υψηλότατων ικανοτήτων & γνώσεών του, της τεράστιας εμπειρίας του, της όρεξής του για δουλειά και νέες κινήσεις, αλλά κυρίως λόγω του εξαιρετικού, επαγγελματικού και συνάμα ζεστού χαρακτήρα του. Η συνεργασία μας θα αποτελέσει σταθμό και παράλληλα εγγύηση της συνέχισης της επιτυχημένης πορείας της Comergon», δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζαφειρίου, Partner & CEO.

Στην Comergon ο κ. Ευάγγελος Δελινιώτης

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας