Φροντιστήριο για υποψήφιους ασφαλιστικούς πράκτορες διοργανώνει το ΕΙΑΣ

1072
eias logo ΣΗΜΑ

Εν όψει των εξετάσεων του Σαββάτου, 24 Οκτωβρίου 2020, στην Αθήνα, το ΕΙΑΣ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Φροντιστηριακού Προγράμματος Προετοιμασίας Εξετάσεων Πιστοποίησης Υποψηφίων Ασφαλιστικών Πρακτόρων.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 20 εκπαιδευτικών ωρών, θα πραγματοποιηθεί σε περιβάλλον webinar και φυσικής τάξης κατά την επιλογή των ενδιαφερομένων, στις Δευτέρα 5, Τρίτη 6, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 και Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 15:00 – 19:00.

Το Φροντιστηριακό Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

α. Υποψήφιους Ασφαλιστικούς Πράκτορες που ενδιαφέρονται, κατόπιν συμμετοχής τους στις σχετικές εξετάσεις Πιστοποίησης, να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Ασφαλιστικού Πράκτορα και να ασκήσουν, έτσι, Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

β. Πρώην Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που δεν ανανέωσαν την άδεια άσκησης επαγγέλματος και επιθυμούν, επομένως, να την αποκτήσουν ξανά, δια της επιτυχούς συμμετοχής τους στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ασφαλιστικών Πρακτόρων.

γ. Στελέχη Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Εταιρειών Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που έχουν υποχρεώσεις πιστοποίησής τους, στο πλαίσιο των προβλέψεων του Νόμου 4583/2018.

δ. Στελέχη Τραπεζών που, ομοίως, έχουν υποχρεώσεις πιστοποίησής τους, στο πλαίσιο άσκησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ως εκ των καθηκόντων τους.

Εισηγήτρια του Φροντιστηριακού Προγράμματος είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Επιπλέον πληροφορίες και λεπτομερέστερη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν επικοινωνώντας με τις Υπηρεσίες του Ινστιτούτου (www.eias.gr).

Προηγούμενο άρθροΣε νέες εγκαταστάσεις λειτουργεί η Affidea Ψυχικού
Επόμενο άρθροΗ Insurance Europe ζητά ισότιμους όρους ανταγωνισμού για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά