Ευρώπη Ασφαλιστική: Δυναμική επανατοποθέτηση στην ασφαλιστική αγορά

1345
Makropoulos Nikos

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Α. Μακρόπουλος μαζί με στελέχη της εταιρείας, παρουσίασαν, ενημέρωσαν και συζήτησαν τη νέα δυναμική επικοινωνιακή είσοδο της εταιρείας, τα νέα προϊόντα και τα μελλοντικά της σχέδια, κατά τη διάρκεια φιλικής συνάντησης με εκπροσώπους του Ασφαλιστικού Τύπου στο νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο της εταιρείας, στις 11Ιουλίου.

Στην παρουσίασή του ο κ. Ν. Μακρόπουλος, αφού έκανε μία αναλυτική ανασκόπηση του οικονομικού περιβάλλοντος, αναφέρθηκε στις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και την αλλαγή του σκηνικού, κυρίως μετά την εισαγωγή του GDPR και του IDD.

Αναφέρθηκε επίσης στο πόσο οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν τη ζωή μας, λέγοντας ότι «το μέλλον είναι ήδη εδώ», ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για την συνεχή μείωση των ασφαλίστρων στον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων και τόνισε ότι αυτή η πολιτική των εταιρειών θα έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο στους καταναλωτές όσο και στις ίδιες τις εταιρείες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δυναμική εισαγωγή της εταιρείας στον κλάδο υγείας, την επένδυση στις νέες τεχνολογίες καθώς και για τα επιτυχημένα εξειδικευμένα νέα προϊόντα.

Πιο αναλυτικά μίλησαν οι συνεργάτες της εταιρείας, κ.κ. Ειρήνη Τριανταφύλλου, Δ/ντρια Κλάδου Υγείας και Ατυχημάτων, Σπύρος Παπαδόπουλος, Δ/ντής Πληροφορικής, και Δήμητρα Τσακνιά, Μέλος του Δ.Σ.

Η κα Δ. Τσακνιά μίλησε για τα εξειδικευμένα, αναβαθμισμένα προϊόντα Κατοικίας, Αστικής Ευθύνης και τα παραμετροποιημένα νέα τιμολόγια του Κλάδου Αυτοκινήτου.

Τέλος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με μεγάλη Διαφημιστική Εταιρεία με την οποία ξεκινάει η δημιουργία εταιρικής αλλά και προϊοντικής καμπάνιας σε όλα τα ΜΜΕ, με στόχο την ευρύτερη αναγνωρισιμότητα της Ευρώπη Ασφαλιστική καθώς και των προϊόντων της που απευθύνονται πλέον στους ιδιώτες και το ευρύτερο κοινό και όχι μόνον σε επιχειρήσεις.

Αναφερόμενη στον Κλάδο Υγείας και ιδιαίτερα στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Me & My FAMILY» που απευθύνεται στον μέσο Έλληνα και την μέση Ελληνική Οικογένεια, η κα Ει. Τριανταφύλλου ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας το οποίο προσφέρει με το μικρότερο δυνατόν κόστος, ουσιαστικές και απαραίτητες υπηρεσίες Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.

Η κυρία Τριανταφύλλου μίλησε επίσης για τα εξειδικευμένα προγράμματα ERASMUS (ασφάλιση της συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας ERASMUS plus) και για το Intership Together (κάλυψη της Πρακτικής Άσκησης εντός Ελλάδος).

Στη συνέχεια, ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η Ευρώπη Ασφαλιστική, ακολουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς και τις εξελίξεις της καθημερινότητας, τα τελευταία 5 χρόνια επενδύει στις νέες τεχνολογίες και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της και τα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Στόχος της είναι ο συνεχής εμπλουτισμός και η αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών της για την πληρέστερη και ουσιαστική εξυπηρέτησή όλων των χρηστών. Τέλος, θύμισε στους παρευρισκόμενους τις επιτεύξεις της εταιρείας από το 2014 μέχρι σήμερα. (δείτε εδώ αναλυτική αναφορά και παρουσίαση).

Η εκδήλωση έκλεισε αφού ο Ν. Μακρόπουλος απηύθηνε αίτημα προς την Πολιτεία να βοηθήσει τις Ελληνικές Εταιρείες ώστε να μην αφελληνιστεί η Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Διαβάστε επίσης: Κεραυνοί εν αιθρία από τον κ. Νίκο Μακρόπουλο.

Προηγούμενο άρθροGroupama Ασφαλιστική: Υπερήφανη για την 3η παγκόσμια πρωτιά του ιστιοπλόου Δ. Παπαδημητρίου
Επόμενο άρθροΚεραυνοί εν αιθρία από τον κ. Νίκο Μακρόπουλο