Εταιρείες

Experteam: H κα Άννα Βλάχου νέα τεχνική διευθύντρια

Η κα Άννα Βλάχου αναλαμβάνει τα καθήκοντα Τεχνικής Διευθύντριας και την καθοδήγηση των πραγματογνωμόνων της Experteam.

Η κα Άννα Βλάχου είναι πιστοποιημένη πραγματογνώμων FUEDI ELAE, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος ασφαλιστικών σπουδών EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE – EDI 2016 του ΕΙΑΣ.

Η νέα Τεχνική διευθύντρια διαθέτει 15ετή προϋπηρεσία και ειδικές γνώσεις στην διαχείριση διεθνών και πολυσύνθετων ζημιών όλων των γενικών ασφαλιστικών κλάδων, ενώ διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και την ενέργεια, για να καθοδηγήσει και να αναπτύξει την ομάδα των πραγματογνωμόνων.

Ο κ. Σταύρος Δημόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Experteam, δήλωσε σχετικά: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ποιότητα και στην καινοτομία των υπηρεσιών μας και η επιλογή της Άννας Βλάχου να καθοδηγήσει την Τεχνική Διεύθυνση εγγυάται την επίτευξη των στόχων μας».

Η κα Ντία Κοντοπίδου, Υπεύθυνη Ποιότητας της Εxperteam, δήλωσε σχετικά: «Από το 2000 είμαστε η πρώτη εταιρεία πραγματογνωμόνων στην Ελλάδα με στελέχη που διαθέτουν πιστοποιημένη ασφαλιστική παιδεία. Η Αννα Βλάχου είναι ανάμεσα στις τρεις πρώτες γυναίκες πραγματογνώμονες που έλαβαν τον τίτλο FUEDI ELAE και έχουμε τη σιγουριά πως θα εισφέρει δυναμικά στον ασφαλιστικό θεσμό».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας