Εξαιρετική πρωτοβουλία της MetLife Alico

351

Σε μια κίνηση σπάνια για τα δεδομένα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς προχώρησε η MetLife Alico: χορήγησε την έκδοση του βιβλίου της διακεκριμένης ασφαλίστριάς της, κας Μαρίας Τριβυζά, με τίτλο: «Με συστηματική δουλειά, τιμιότητα και κέφι…».

Η κα Τριβυζά στο βιβλίο της αυτό, εκκινώντας από τις προσωπικές της εμπειρίες όχι μόνο ως ασφαλίστρια αλλά και ως διοικητικό στέλεχος στη MetLife (από το 1979), εστιάζει στα χαρακτηριστικά του επαγγελματία ασφαλιστή.  Η αντιμετώπιση του άγχους, η εξεύρεση πελατών, οι τηλεφωνικές επαφές, οι πρώτες συναντήσεις με τους δυνητικούς πελάτες, ο χειρισμός των αντιρρήσεών τους, η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, η επαναπώληση, η στοχοθεσία, η ανάλυση αναγκών είναι μερικά μόνον από τα επιμέρους θέματα που πραγματεύεται στο βιβλίο της.

Πρόκειται για μια βιωματική καταγραφή όσων η ίδια έζησε ως ασφαλίστρια, τα οποία “μοιράζεται” με όλους εκείνους που σταδιοδρομούν ήδη ή θέλουν να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Το εν λόγω βιβλίο –“απόσταγμα” της εμπειρίας της επιτυχημένης και βραβευμένης ασφαλίστριάς της– η MetLife Alico το εξέδωσε, προκειμένου να το διαθέσει στους συνεργάτες του παραγωγικού της δικτύου. Είναι μια πρωτοβουλία της Εταιρείας, που αποτελεί ισχυρή ένδειξη εμπιστοσύνης στη γνώση και στο επίπεδο των ανθρώπων της. 

Προηγούμενο άρθροΑναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια του ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το ΕΕΑ
Επόμενο άρθροΣυναντήσεις ΣΕΜΑ-ασφαλιστικών εταιρειών για τις Πράξεις 30 και 31