Ευρωκλινική Παίδων: Κύκλος δωρεάν ομιλιών για τη σχέση γονέων & παιδιού

1457
euroclinic_kids

Η Ευρωκλινική Παίδων διοργανώνει δωρεάν συνεδρίες – ομάδες γονέων, με σκοπό να προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να αναπτύξουν καλύτερες γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά τους και να αποκτήσουν πιο υγιείς και δυνατές σχέσεις.

Στις συνεδρίες, γονείς και ειδικοί γίνονται μία ομάδα, συζητούν, αναλύουν, επιλύουν απορίες και μαθαίνουν πώς μέσα από την αλληλεπίδραση και τον διάλογο μπορούμε να επιτύχουμε αρμονία και ευημερία μέσα στην οικογένεια! Βασικά θέματα των ομιλιών είναι η συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, η επίδραση των συζυγικών και γονεϊκών σχέσεων στην ισορροπία της οικογένειας, ο ρόλος της αυτογνωσίας, οι μαθησιακές δυσκολίες, κ.ά.

Εισηγητής των συνεδριών θα είναι ο κ. Πάλλης Ευστράτιος, Παιδοψυχίατρος Ευρωκλινικής Παίδων, με πολυετή εμπειρία σε θέματα συμβουλευτικής και θεραπείας για γονείς, παιδιά και εφήβους, ενώ στις συνεδρίες θα φιλοξενηθούν επίσης και ειδικοί, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους γονείς για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

euroclinic omades gonevn

Η θεματολογία θα αναλυθεί σε 5 δωρεάν ομιλίες,  οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Παστέρ (είσοδος από την οδό Αθανασιάδου, πλησίον της Ευρωκλινικής Αθηνών), τις Τετάρτες 10 & 24/10, 7 & 21/11 και 5/12, από τις 17:00 έως τις 19:00μμ. Αναλυτικά, στις ομάδες γονέων θα συζητηθούν οι εξής ενότητες:

10/10:   Από τη βρεφική ηλικία στην εφηβεία

24/10:   Συζυγικότητα και Γονεϊκότητα

7/11:      Εφηβεία και Αυτογνωσία

21/11:    Μαθησιακές δυσκολίες παιδιών και εφήβων

5/12:      Συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών με στόχο τη συναισθηματική και γνωσιακή πρόοδο  των παιδιών

Περισσότερες πληροφορίες ή/και κράτηση θέσης και τηλέφωνο 2106416139

Προηγούμενο άρθροSocial Media: ένα εργαλείο που μπορεί και να σε καταστρέψει!
Επόμενο άρθροInteramerican: μέρισμα €30,02 εκατ. στους Μετόχους της