Προϊόντα

Euroins Ελλάδος: Nέα προϊόντα Ασφάλισης Κατοικίας και Προσωπικού Ατυχήματος

Πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας στους ασφαλισμένους της, η Euroins Ελλάδος εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με δύο νέα ασφαλιστικά προϊόντα, σύγχρονης αντίληψης και πρωτοπόρου τεχνολογίας, για την ασφάλιση κατοικίας «HomeSafe» και την ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος «KeepSafe».

Πιο αναλυτικά, όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Euroins Ελλάδος:

  • «HomeSafe»: Προσφέρει ολοκληρωμένα, ευέλικτα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του ασφαλισμένου. Απευθύνεται στους ιδιοκτήτες (συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κατοικίας μακροχρόνιας μίσθωσης και των ιδιοκτητών εξοχικής κατοικίας), λήπτες ή όχι στεγαστικού δανείου και τους ενοικιαστές.

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιλαμβάνονται τα προσιτά ασφάλιστρα, οι απλοί και σαφείς όροι ασφάλισης και η ευελιξία των προγραμμάτων στη βάση προαιρετικών καλύψεων για κάθε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά προγράμματα (Basic, Bronze, Silver, Silver Apartment και Gold).

  • «KeepSafe»: Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, εργαζόμενους ή φοιτητές, ηλικίας 18 έως 70 ετών και προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξασφάλιση για τους ίδιους και την οικογένειά τους 24 ώρες το 24ωρο.

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνεται η ταχεία, ευέλικτη διαδικασία αποζημίωσης, η δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ασφαλισμένου, καθώς και το εύρος καλύψεων που περιλαμβάνει.

Η ελληνική αγορά αποτελεί για τη Euroins Ελλάδος σταθερή προτεραιότητα και επενδύει διαρκώς στο εύρος και την εμβέλεια των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της. Τα νέα προϊόντα «HomeSafe» και «KeepSafe», που εισάγονται σήμερα στην Ελληνική αγορά, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της καινοτομίας με την οποία προσεγγίζει τις ανάγκες των πελατών της στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρώπη. Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επενδύσεις στην περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών με στόχο πολύ σύντομα να καλύπτεται με αμεσότητα, ευελιξία και αξιοπιστία κάθε ανάγκη ασφάλισης των πολιτών.

Λίγα λόγια για τη Euroins Bulgaria AD

Η Euroins Insurance Company AD κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο στη Βουλγαρία με μερίδιο αγοράς 15%, σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας στις 30.11.2022. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (μέσω υποκαταστήματος), την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γεωργία, τα Σκόπια και την Ουκρανία προσφέροντας πλήρες φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων και κατέχει ηγετική θέση στην ταξιδιωτική ασφάλιση στη Βουλγαρική αγορά. Η Euroins Bulgaria είναι μέλος του Euroins Insurance Group (EIG), ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην περιοχή. Ο πλειοψηφικός μέτοχος της EIG είναι η Eurohold Bulgaria, ένας κορυφαίος ενεργειακός και χρηματοπιστωτικός όμιλος. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) είναι μέτοχος μειοψηφίας της EIG με σχεδόν το 10% του κεφαλαίου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας