Συνάντηση Γ. Χατζηθεοδοσίου με τον Πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, κ. Laurent Thuillier

743

Με τον Πρόεδρο του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Laurent Thuillier, συναντήθηκε τη Δευτέρα 12/6/2023 ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Ε.Ε.Α. για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη χώρα, και εν όψει της επίσκεψης αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου στις 26 Ιουνίου 2023 στο Επιμελητήριο Παρισίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της αποστολής του Ε.Ε.Α., που συμπίπτει και με το συνέδριο όλων των διμερών Επιμελητηρίων της Γαλλίας, στο Παρίσι, στο περιθώριο του οποίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον κ. Dominique Restino, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Παρισίου, του μεγαλύτερου Επιμελητηρίου παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στο Παρίσι, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και μέλη της Διοίκησης και του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα μετέχουν στην αποστολή, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τη λειτουργία των δύο Επιμελητηρίων και την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση της δικτύωσης και των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων, καθώς και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροMEGA Brokers: 1η στην κατηγορία Γενικών Ασφαλίσεων για το 2022
Επόμενο άρθροEuroins Ελλάδος: Nέα προϊόντα Ασφάλισης Κατοικίας και Προσωπικού Ατυχήματος