Διαμεσολαβούντες

MEGA Brokers: 1η στην κατηγορία Γενικών Ασφαλίσεων για το 2022

Στην κορυφή στην κατηγορία Εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων βρέθηκε και φέτος η MEGA Brokers σε τελετή απονομής «INTERAMERICAN Sales Awards 2022», που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MEGA Brokers βραβεύεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού, κάτι που απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή αναπτυξιακή της πορεία και τη σταθερή της συνεργασία με την INTERAMERICAN.

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, και ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, από τα στελέχη της INTERAMERICAN κ.κ. Γιάννη Καντώρο, Διευθύνων Σύμβουλο, Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, Μοσχονά Μάριο, Διευθυντή Πρακτορειακού Δικτύου του Ομίλου INTERAMERICAN, για τις κατηγορίες:

  • 1η σε Εγγεγραμμένα Γενικών Ασφαλίσεων 2022
  • 2η σε Νέα Παραγωγή Υγείας 2022
  • 3η σε Εγγεγραμμένα Πυρός 2022
  • 5η σε Εγγεγραμμένα Αστικής Ευθύνης & Τεχνικών Ασφαλειών 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε: «Για εμάς, στη MEGA Brokers, έχουν μεγάλη αξία οι διακρίσεις αυτές, για ακόμη μια χρονιά, καθώς επιβεβαιώνουν πως οι πρωτιές και οι βραβεύσεις είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής μας στην υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης, παρέχοντας ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας