Ετήσια εκδήλωση για το δίκτυο μη αποκλειστικής συνεργασίας της Groupama Ασφαλιστικής

516
Ετήσια εκδήλωση για το δίκτυο μη αποκλειστικής συνεργασίας της Groupama Ασφαλιστικής

H Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την ετήσια εκδήλωσή της προς τιμήν του δικτύου μη αποκλειστικής συνεργασίας στη Λίμνη Βουλιαγμένης, την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Τα στελέχη της Groupama Ασφαλιστικής και οι Συνεργάτες της, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από καιρό, να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον της εταιρείας, να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και γενικότερα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από το εργασιακό περιβάλλον.

Ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, αφού ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας τα τελευταία «δύσκολα χρόνια», σημείωσε: «Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, διευρύναμε τον κύκλο εργασιών μας με αξιοσημείωτη άνοδο στη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων κατά 6.5% και πρωταγωνιστές τους κλάδους Ζωής και Υγείας ( 14,9%) και Πυρός (+ 2,1%). Επιθυμούμε να έχουμε ανταγωνιστική παρουσία σε όλα τα κανάλια πωλήσεων, ενισχύοντας συνολικά το brand της «Groupama Ασφαλιστική», με στοιχείο διαφοροποίησης την απλότητα και την ευκολία στην συνεργασία και εξυπηρέτηση». Η επιτυχημένη βραδιά επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την άριστη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία και τους Συνεργάτες της, καλλιεργώντας σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο και εκτός γραφείου.

Διαβάστε επίσης: Ετήσια συνάντηση για το Δίκτυο Exclusive της Groupama Ασφαλιστικής


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟ Όμιλος Affidea δίπλα στο Πυροσβεστικό Σώμα
Επόμενο άρθροΨηφιακές απάτες σε υπηρεσίες αεροπορικών και τουριστικών κρατήσεων – Τι να προσέξετε