Εταιρικό γραφείο της NP Ασφαλιστική στην Αρκαδία, με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Χασάπη

810
NP Egkainia Arkadia

Με ιδιαίτερη  λαμπρότητα  πραγματοποιήθηκαν στην Κερασίτσα Αρκαδίας τα εγκαίνια του Εταιρικού Γραφείου της NP Ασφαλιστική του συνεργάτη κ. Ιωάννη Χασάπη.

Καλεσμένοι πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας και ανάμεσά τους πολιτικοί, επίσημοι και παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τα ανώτερα στελέχη της Εταιρείας.

Η ίδρυση εταιρικού γραφείου στην Αρκαδία αποτελεί μία ακόμη υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της NP Ασφαλιστική, η οποία έχει στόχο τη διεύρυνση του αποκλειστικού δικτύου πωλήσεών της με αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες και την όσο το δυνατόν πληρέστερη παρουσία της στην Περιφέρεια.

Στα εγκαίνια του γραφείου, την Εταιρεία εκπροσώπησε 6μελής αντιπροσωπεία ανώτατων στελεχών, με επικεφαλής τον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών υπηρεσιών, κ. Νίκο Ζάχο. Μαζί του οι Διευθυντές Πωλήσεων, κ.κ. Αθανάσιος Κυράνας και Γεώργιος Στάθης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης, κ. Αλέξιος Μπαμάς, και ο Διευθυντής με τον Υπεύθυνο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, κ.κ. Σωτήρης Σπηλιόπουλος και Αθανάσιος Σπυριδάκης.

Από τους επίσημους προσκεκλημένους, το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝ.ΑΛ), κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, οι 2 Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας και Γιώργος Ρουμελιώτης, οι 5 υποψήφιοι δήμαρχοι Δήμου Τρίπολης, 15 δημοτικοί σύμβουλοι, η θρησκευτική ηγεσία της περιοχής, και φυσικά κάτοικοι της περιοχής και πελάτες του κ. Χασάπη.

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την NP Ασφαλιστική και την παρουσία των ανώτατων στελεχών της Εταιρείας στην εκδήλωση, ο κ. Χασάπης δήλωσε: «Aισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την παρουσία της διοίκησης και των στελεχών της “NP ” στα εγκαίνια του εταιρικού μου γραφείου. Φέτος συμπληρώνουμε 4 χρόνια αγαστής συνεργασίας με την NP Ασφαλιστική και εμπιστεύομαι απόλυτα το επαγγελματικό μου μέλλον με την Εταιρεία, καθώς είναι ένας οργανισμός που στέκεται δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της και πάνω απ’ όλα είναι “Συνεπής σε ό,τι πει”».

Από την μεριά της Εταιρείας, ο κ. Νίκος Ζάχος, που εκπροσώπησε στο βήμα την NP Ασφαλιστική, αναφέρθηκε στην «……ανάγκη να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας ανασφάλιστος και απροστάτευτος από τους μεγάλους κινδύνους από φυσικές καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι με την παρουσία στην ευρύτερη περιοχή του νέου μας εταιρικού γραφείου μπορούν να μηδενιστούν με πολύ χαμηλό κόστος».

 

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΕΣΑΕ γιόρτασε την Ημέρα Ασφάλισης μαγειρεύοντας
Επόμενο άρθροΕνημερωτική συνάντηση για τους ζημιωθέντες του Ομίλου Ασπίς