Εταιρείες

NP Ασφαλιστική: Μεγάλος Χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης 2021 στο Πευκί Β. Ευβοίας

Η NP Ασφαλιστική ήταν ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης, ο οποίος διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 3/7 και την Κυριακή 4/7/2021 στο Πευκί Βορείου Ευβοίας.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης έγραψε ιστορία αναβιώνοντας την αυθεντική μαραθώνια διαδρομή των 14χλμ του Σκυλλία και της κόρης του Ύδνας, των πρώτων δηλαδή κολυμβητών υπεραποστάσεων που βοηθήσαν τις ελληνικές δυνάμεις στην ιστορική ναυμαχία του Αρτεμισίου εναντίον του περσικού στόλου, το 480 π.Χ. Ο κολυμβητικός αγώνας παρέχει τη δυνατότητα στους σύγχρονους κολυμβητές να μιμηθούν το ιστορικό κατόρθωμα του Σκυλλία και της Ύδνας, κολυμπώντας πάνω από τα ναυάγια της ιστορικής ναυμαχίας του Αρτεμισίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η διαδρομή περιλάμβανε αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης 10χλμ, 5χλμ, 3χλμ, 1,5χλμ και 800μ. (για παιδιά), από τους οποίους όλοι οι αγώνες εκτός των 10χλμ είχαν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την παραλία Πευκί. Την 1η θέση στην αγωνιστική διαδρομή των 10χλμ κατέκτησε ο κ. Γιώργος Αρνιακός, πρωταθλητής κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Τη σπουδαία αυτή αθλητική διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους από τον πολιτικό χώρο η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, κ. Γιάννης Κοντζιάς, και ο Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Σίμος Κεδίκογλου, από τον χώρο του αθλητισμού το “παρών” έδωσε και φέτος ο αργυρός Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και μέλος του International Marathon Swimming Hall of Fame, κ. Σπύρος Γιαννιώτης, ενώ την NP Ασφαλιστική εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γ. Ζάχος, ο Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ν. Ζάχος, ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Αθ. Κυράνας, και ο Περιφερειακός Διευθυντής, κ. Ευ. Λελεδάκης.

Η NP Ασφαλιστική είναι κάθε χρόνο υπερήφανος χορηγός αυτής της ιστορικής αθλητικής διοργάνωσης, αποτίνοντας φόρο τιμής στην ιστορία της μαραθώνιας κολύμβησης και συμβάλλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο στην ανάδειξη της περιοχής ως τουριστικού προορισμό.

Οι περίπου 250 κολυμβητές που έλαβαν μέρος στα αγωνίσματα ήταν όλοι ασφαλισμένοι από την NP Ασφαλιστική για την κάλυψη τυχόν προσωπικού ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας