Διαμεσολαβούντες

Η Deloitte καινοτομεί για το προσωπικό της

Η Deloitte αναβαθμίζει την παροχή ομαδικού ασφαλιστηρίου υγείας για τους εργαζομένους της, ενισχύοντάς το με τις συμπληρωματικές καλύψεις ενός ατομικού ασφαλιστηρίου υγείας.

Ιδιαίτερα την τελευταία χρονιά, όπου ο επιχειρηματικός κλάδος παγκοσμίως αντιμετωπίζει τις προκλήσεις σε υγειονομικό επίπεδο λόγω της πανδημίας, η παροχή ομαδικού ασφαλιστηρίου υγείας αναδεικνύεται ως μια πρωτοβουλία αυξημένης αναγνώρισης και υποστήριξης του εργατικού δυναμικού μιας εταιρείας.

Η Deloitte, εταιρεία συμβούλων διοίκησης επιχειρήσεων, που παρέχει ήδη εδώ και χρόνια ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας στους εργαζομένους της, προχώρησε σε αναβάθμιση των παροχών της συνδυάζοντας και ενισχύοντας τις καλύψεις μέσω ατομικών συμβολαίων υγείας, ώστε να εξασφαλίζεται η πλήρης κάλυψη των εργαζομένων της.
Η Maxima Insurance, μέσω της κατάρτισης που διαθέτει στο χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων, σε συνέχεια της μελέτης και ανάλυσης των δεδομένων, δημιούργησε το συγκεκριμένο προϊόν που παρέχει τα μέγιστα κεφάλαια κάλυψης ανά στέλεχος, ενώ δίνει τη δυνατότητα ένταξης και εξαρτωμένων μελών. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης και μετά την αποχώρηση ή τη συνταξιοδότηση των εργαζομένων. Το σύνολο των παροχών καλύπτεται πλήρως από την Deloitte.

Με την παροχή του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προγράμματος η Deloitte εξασφαλίζει ένα μοναδικό πλεονέκτημα στην προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικού υψηλού επιπέδου, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά ως προς τη διαμόρφωση σύγχρονων και ικανοποιητικών εργασιακών συνθηκών.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας